• jedan u nizu
    15.1k
    Ali realno, Grci su zapadnije od nas jedno 23h razlike.
    Jesmo to ubacili u kalkulaciju?
  • Bernard
    885
    Zona je blago.
  • DerHerrKool
    11
    687.jpg

Očito je da su informacije o polasku ili dolasku krive jer je fizički nemoguće da budu točne.
  • Droljo
    20.7k
    Nebi ja previše razbijao glavu sa time...
  • Jurki
    19.3k
    Kaj ga komplicirate. Ako krenes iz Zga u 10 sati, let traje vuru i pol.. dodas jos vuru za vremensku razliku i znaci dosel si u Solun u 11 i 30 (po lokalnom vremenu), a 12 i 30 po nasem vremenu.
    A to kaj negde nekaj pise... a jebiga moze i na bukvi pisati Marica

Grci su zapadnije od nas jedno 23h razlike.jedan u nizu

Hahahaha oplakah.
  • Zagreb1992
    2.6k

Ne..Službena ponuda će doći kroz par dana..al sve je jasno da će Miško pristati
  • vjeko1701
    18k
    Trenutno je u Solunu 10:55. Ako dođeš u 12:30 po našem vremenu, onda je kod njih 13:30 a ne 11:30.
  • DerHerrKool
    11
    Nemreš krenut iz Zagreba u 10 po lokalnom vremenu i sletit u 11:30 po lokalnom vremenu, a da ti je let trajao sat i pol uz sat vremena vremenske razlike.
  • rokikaciga
    5.1k
    Kaj ga komplicirate. Ako krenes iz Zga u 10 sati, let traje vuru i pol.. dodas jos vuru za vremensku razliku i znaci dosel si u Solun u 11 i 30 (po lokalnom vremenu), a 12 i 30 po nasem vremenu.Jurki

Kako jebote...koji vam je vrag?

Ako krenes iz ZG za Solun u 10h po hrvatskom vremenu. I let traje 1.5h ti si onda u Solunu u 11.30h po nasem vremenu, ali u 12.30h po grckom vremenu.

Cim dodes u Grcku "izgubis" sat vremena
  • crophantom
    1.8k
    Pa ovaj 8:50 i 9:20 je let Solun Rijeka, ja i dalje ne kuzim o čem raspravljate
    U 8 i 50 se krenulo po lokalnom, to je 7 i 50 po naški, sletili u 9 i 20 po naški, kaj je sat i pol leta.
  • Jurki
    19.3k
    tocno ja sam jos jednu vuru zabunom dodal...

isel sam jos jemput citat kaj sam napisal.. da tocno. Krivo sam napisal. Jbg moram prestat piti. :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Ovo ne funkcionira ni na ravnozemljaškom ni globusarskom modelu
  • DerHerrKool
    11
    nemre "lokalno" vrijeme bit vrijeme iz destinacije u trenutku polaska. Lokalno vrijeme je tamo di se avion nalazi u tom trenutku. Jednostavno je kriva informacija jer nikak ne paše matematički
  • CastAway1986
    3.9k
    Gdje je kolega Faze , da li Pjaca ide u Rijeku?
  • crophantom
    1.8k
    ne kuzim. Svaki put kad letim, a letim nažalost 50 puta godišnje, piše lokalno vrijeme polaska, odnosno destilacije s koje se kreće i lokalno vrijeme dolaska, destilacije na koju ideš.
    Gledam na flight aware za ovaj let Solun Rijeka: polazak 8 i 50 (po lokalnom Solunskom), 9 i 20 slijetanje (po lokalnom Rijeckom).
    U čemu je tu problem? :D
    Samo ne kuzim o čemu raspravljate pa me zanima :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal