• badjibadara
    7.2k
    U Generalskom stolu skrenes lijevo za Dobrenice i vozis do mosta Keici. Parkas kod mosta, sa druge strane je kupaliste i livada. Ne ostajes tu. Uz rijeku je stazica, ide se nizvodno do otocica. Na nekima se moze staviti mreza, sator, ili ici jos malo nizvodno do sljedece livade.

Preporuka je i Primislje, ima nekoliko dobrih lokacija nakon mosta, a obzirom da je malo udaljenije nema previse ekipe.
  • Majki2111
    4.1k
    :rofl: . Nasmijao si me, ova ti je dobra. :rofl:
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Jungle bar u Belavićima. Imaš fast food restoran i SUP-ove za iznajmit. Lijepo je mjesto za kupanje i kolko se sjećam ima dosta hlada.
  • ZGV
    3.6k
    Taj bar je pored Otoka Ljubavi
  • Teofil Kateran
    3.1k
    Vesela livada je pored Otoka ljubavi, Jungle bar je nekih 2-3 km dalje.
  • nemapredaje
    5.9k
    Postoji i “Sound & vision” robinzonski kamp. Bio par puta. Odlično je
  • mali M
    8.5k
    aktivni momci... u petak sam razvalio na treningu gornji dio tijela.. najviše podlaktice, leđa i latove.. ostalo je sve bilo u granicama normale. nego, podlaktice me već i treći dan razvaljuju onaj dio hvatišta kod lakta.. šta da radim s time? da masiram ili koji drek!? vikend sam odmirovao s rukama, al ono brate nemogu ispraviti ruke u laktovima
  • ZGWest
    685
    lakat bas ili dio gdje se biceps spaja sa podlakticom?
  • mali M
    8.5k
    gdje se biceps spaja sa podlakticomZGWest

ovaj smrad
  • ZGWest
    685
    Vrlo vjv si dobio biceps tendonitis onda.

Da sad ne pisem detalje, ovdje imas sve info: https://stevenlow.org/overcoming-tendonitis/

Skrolaj malo dole, do dijela s bicepsom.
    Tamo ti pise koje vjezbe u kojim kolicinama raditi i kojim tempom (tempo je jako bitan).

Ja sam na Jiu Jitsuu pobrao to, 3 tjedna radio ove vjezbe s tim da sam u teretani izbjegavao svaku vjezbu koja ukljucuje biceps. Nakon toga lagano vracao vjezbe koje ukljucuju biceps kroz period od mj. Dana.

Odmor ti nece pomoc, dapace, odmogne ti. Moras na tome raditi sada redovno da ti se ne upali svaki put kad ponovno krenes vjezbat.

Sad vise nemam problema s tim.
  • mali M
    8.5k
    ma kužim ali biceps vrlo malo osjećam bol dolje kod hvatišta, više osjećam bol mišića podlaktice u tom predjelu

chinupovi i australski zgibovi su bili najviše na meniju i to je mislim uzročnik. Inače sam imao stanku od 2,5 mjeseca i ovo mi je bio 2 trening. Treniram one kružne treninge u Dubravi, nije čista teretana

da moram nagađati po internetu, rekao bi tetive ekstenzra
  • ZGWest
    685
    Gle, moze isto biti i dalje do DOMSa, sacekao bih jos dva tri dana prije donosenja bilo kakvog zakljucka.

Moze biti da je doslo do blagog istegnuca isto. Svakako onda sacekat jos koji dan. Ako bas boli, popio bi ibuprofen.

Onda prvi iduci trening, ako tokom opterecenja osjetis da te ponovno krene bolit, moguce je stvarno da je tendonitis.

Na prvu mi je odmah zvucalo kao tendonitis, ali to je vise bol u donjem ili gornjem dijelu bicepsa nego u podlaktici.

Sad nisam siguran za teniski lakat (isto imas u clanku sve o tome i kakva je to bol), pa bi mozda samo bacio oko i na to, makar zbog pozicije gdje te boli sumnjam da je teniski.

Svakako procitaj ovo na linku, metodologija za lijecenje tih ozljeda ti moze biti stvarno od koristi.
  • mali M
    8.5k
    ma tako i ja čitam, pa sam zato rekao da vas pitam.. Uglavnom.. idem danas na trening i malo ću štedjeti ruke a udarati ostalo pa ću vidjeti da li će se smiriti.
    I ja sam vidio da je teniski lakat malo drukčije, ali vidjet ću u svakom slučaju.. Hvala na pomoći brate
  • ZGWest
    685
    tek sam sad vidio da si napisao tetive ekstenzera, moguce onda da je teniski lakat. Izbjegavaj onda vjezbe s povlacenjem dok se ne smiri malo.

Ugl, moze ti clanak biti od koristi.

Drago mi je ako sam pomogao :) sretno s tim!
  • Probirštift
    1k
    vjerovatno teniski lakat
    Vježba koja je meni pomogla oko toga je da staviš ruku ispred sebe na zid ali da prsti gledaju prema dole i biceps prema gore znači kaj ovaj debil radi ali kontra i onda se nasloniš na tu ruku i tak držiš 20 sekundi
    Tak si možeš razgibati ruke nekoliko puta na dan i prije vježbanja
    Skužio sam da ako ne zagrijem triceps s manjom kilažom ili sa onim band i krenem teže kilaže da onda imam problema s tricepsom tak da ga uvijek razgibaj s manjim kilažama
    oardefault.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.