• prefontaine
    3.4k
    Što se tiče otkucaja srca, bez hr monitora ti je sve badava. Ja sam prije imao polarov monitor H10, i koristio sam ga uz Polar Grit x, jer je bez monitora to bilo nemoguće. Dok je radio, bio je dobar, ali je problem što nije dugo radio, niti godinu dana. Nakon toga sam prešao na garmin, uzeo fenix 6x pro, bez hrm-a, ali rezultati su katastrofa. Max otkucaji su mi 192-193, dok mi fenix uredno pokazuje 205+. Što onda sjebe cijelu metriku i povijest aktivnosti, kao i buduća predviđanja. Iza toga sam uzeo Garmin HRM Pro plus, služio je taman 2 godine i baš nedavno sam uzeo novi HRM pro plus.

Moja preporuka ti je bilo koji sat plus monitor nego li skuplji sat a bez monitora.
  • Malesnica
    64
    slažem se da. Jesi primjetio možda neke razlike između polar sata i garmina koji si imao?
    Npr. analiza sna, Vo2max, analiza trenutačne kondicije?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.