• Marktwain
    751
    Fala, ali nije za mene, meni je sasvim ok vidjeti pečeno i pohano meso. :grin:
    mali M ima tantrume. :lol:
  • Marley
    4.7k
    IMG-20250818-WA0042.jpg

Dalmatinsko-licka festa. Cetiri vrste mesa, svasta domacega. Teletina i janjetina ispod peke, specijalne pljeske neke... ljudi za stolom se dave, pa valjda valja...
    A dinamovka jede blitvu, krumpire i salatu... nemojte me banirat sad :rofl:
  • Droljo
    20.4k
    dinamovka jede blitvu, krumpire i salatuMarley

Nisi normal
  • Tercel
    510
    Sad bi se ti izvukao da lagano vani piješ pive dok se kotlovina krčka. Nema stari, zatvaramo te u kuhinju, vani je 30, unutra +45, gubiš dvije kile dok se znojiš i ne izlaziš 6 sati van. Znam da ti je i kotlovina top, ali kad nas već da prostiš ..beš sa ovim pervezarijama, onda se nebuš sa kotlovinom izvukal. :joke: :cool:
  • ksapi
    5.7k

Nudim carering usluge kuhanja NA OTVORENOM, tak da molim lepo, ništa od zatvaranja u kuhinju :razz:

Roštilj 100 varijanti, peka, razanj, burgeri, pulled pork, šiš tortilje.. kaj bi ti više? :rofl:
  • Droljo
    20.4k
    Može
    Nađemo se u subotu na ružmi. Ja ću vatru zapalit!
  • ksapi
    5.7k
    Al bilo bi stvarno epski da se prije jedne tekme na Ruzmi skuha kotlovina i gulas, bez zajebancije :rofl:
  • NitkoBitan
    30.6k
    Nađemo se u subotu na ružmi.Droljo

Znaci dolazis na tekmu? :cool:

Ako je tako, jako pojacanje u subotu na tribinama...
  • jedan u nizu
    14.9k
    Nudim carering usluge kuhanja NA OTVORENOM, tak da molim lepo, ništa od zatvaranja u kuhinju :razz:

Roštilj 100 varijanti, peka, razanj, burgeri, pulled pork, šiš tortilje.. kaj bi ti više? :rofl:
    ksapi

Ja nudim usluge jedenja na OTVORENOM I ZATVORENOM.
    Rostilj 200 varijanti, peka, razanj, burgeri, kotlovina,cobanac, trgane svinje, pilad, janjad, telad ....

Upiti u inbox
  • Droljo
    20.4k
    Znaci dolazis na tekmu?NitkoBitan

Da. Trebalo bi popit nešt prije. Ružma ili gdjegod...

Edit: trebalo bi daljnju raspravu prebacit na šank...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.