• Droljo
    20.4k
    Ja sam jedini oštećen ovod a svi drugi kukaju.
    Šalu nastranu, svi faking problemi nastaju kad krene politički obračun sa neistomišljenicima. Nebitno iz kojeg rova je počelo. Ukratko, ima nas svakakvih i ako bude manje droljenja o 'crnim ili bijelim' biti će i manje živciranja i baniranja. Bar ja tak mislim..
    Živeli
  • Mandelinho
    688
    Zona nije osnovana da širi mržnju prema nekome, pa ni prema tovarimamarcio amoroso

Onda nemojte na forumu i službenim profilima drušvenih mreža najavljivati derbije u stilu “Stadion JNA” grbove Hajduka sa petokrakom itd itd

Sve to je jako kontradiktorno, jer kada netko pokrene raspravu o tim temama odredeni korisnici se dizu na sve cetiri. Tema Grad Zagreb u vrijeme koncerta Thompsona je epska sramota ovog foruma, isto kao sto je sramota sto za to nije otvorena posebna tema. Mozda nekima nije dovoljno opjevao Zagreb u svojim pjesmama.

Zelim ovdje citati i o politici, sa ljudima koji navijaju za isti klub kao i ja, isto kao sto zelim vidjeti sta je netko spremio za jesti i koji kaput je kupio Paggini koji je btw najbolji moderator ovog foruma. Pozdrav :victory:
  • marcio amoroso
    44.9k
    Onda nemojte na forumu i službenim profilima drušvenih mreža najavljivati derbije u stilu “Stadion JNA” grbove Hajduka sa petokrakom itd itdMandelinho

Nauci dijeliti mržnju od kvalitetnog podjebavanja.

Tema Grad Zagreb u vrijeme koncerta Thompsona je epska sramota ovog foruma, isto kao sto je sramota sto za to nije otvorena posebna tema. Mozda nekima nije dovoljno opjevao Zagreb u svojim pjesmama.
    Mandelinho

Imaš dovoljno foruma i internet stranica na kojima možeš laprdati o tome.

Zelim ovdje citati i o politici, sa ljudima koji navijaju za isti klub kao i ja,Mandelinho

I za to ćeš morati potražiti druge stranice i forume. Politika će se kompletno maknuti sa ovoga.
  • Dino
    4.2k
    Netko od moderatora je u nekom trenutku napisao da Zona za političke rasprave dobiva nekakve novčane penale za koje nisam shvatio kako funkcioniraju. Ako je to istina, mislim da se na takav način najlakše može ljudima objasniti zašto politika nije poželjna i da direktno šteti forumu. Ako su dobri međuljudski odnosi i izbjegavanje prepucavanja glavni razlog, onda će i dalje biti borba.
  • Doktor Kunić
    5.3k
    Temu "hnl" preimenujte u "hajduk split"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.