• Mr Anderson
    13.5k
    Slažeš se s nizom insinuacija da je došlo do ideološkog preusmjeravanja foruma dolaskom DP-a u klub?Eduardo

Ne baš s tim dijelom. Nisam to primjetio, iako nemam problem s tim. Ne trebamo biti isključivi, ne pušim te spike da smo po defaultu strogo desničarski klub. To me držalo kad sam imao 18-19 godina.
  • Dino
    4.2k
    Ne trebamo biti isključivi, ne pušim te spike da smo po defaultu strogo desničarski klubMr Anderson

Kuzim da nisi na to ciljao, ali moze se (na zao nacin) protumaciti da ispada kako se DP povezuje s ljevicom sto je opet totalna glupost u bilo kojem kontekstu.

A druga prica je to sto se forum jako promijenio u odnosu na tipa 2019 ili 2020. Nekom je mozda bio bolji tada, nekom je sada, ali generalno drukciji je odnos forumasa jednih prema drugima, drukcije su teme, drukciji je nacin komunikacije. Ovo mi je prvi forum u zivotu ako ne racunamo Igre123 i ne znam koji je prirodan tijek foruma, ali volio bi da postoji nacin da se odrzi kakav je bio kad nas je bilo manje.
  • Hnlovac
    3.1k
    To je nažalost nemoguce kao i kod svih drugih stvari koje su najbolje kad se tek otkriju i kad je baza pratitelja mala
  • Dino
    4.2k

Nažalost. Kad nas je bilo malo manje, dosta je lakše bilo kontrolirati postove, ali i tolerirati ispade. Jedan period se baš zaredala hrpa poprilično loših forumaša (ne ljudi, nego baš forumaša), pretpostavljam da nakon tjeranja sa sportneta i tad se desio neki slom. Sad je stanje relativno bolje, kontrola postova je ažurna, pravila foruma se poštuju većinski, a tko ne poštuje dobije pauzu i to je sve ok, ali ne mogu reći da mi ne fale malo slobodnije rasprave koje nisu nužno vezane za Dinamo nego općenito za život prosječnog navijača kojem je stalo do Zagreba, Hrvatske i svega kaj veže jedan (polu)navijački život.

U vrijeme karantene i nikakvih nogometnih informacija, imao sam osjećaj da sam se baš ful zbližio s dosta ljudi ovdje pričajući o svemu samo ne o nogometu i takva obiteljska/frendovska atmosfera na forumu mi je bila top.

Uglavnom, sukus svega, volim ovaj forum jer sam ovdje dobio informacija i naučio stvari koje bi teško sam pronašao, upoznao sam što zapravo znači navijati za Dinamo, biti član, biti navijač, i znam da nisam jedini pa bih zaključio da je forum već odavno ispunio svoju svrhu, a sve ovo kaj imamo je samo šlag na torti.
  • Hnlovac
    3.1k
    dap, nemrem se oteti dojmu da će se kad tad zatvoriti i teme.glazbe i filmova koje su uz šank jedine ne-dinamo i ne-nogometne teme

Fascinanto kako je tema geopolitika trajala koliko, 6 godina? Možda je prvih 200 članova zone zaista imalo sličnija mišljenja ili su bar više uvazavali mišljenja drugih jer nije slučajno da je takva tema opstala toliko dugo a tek je nedavno ugasena
  • Dino
    4.2k
    Fascinanto kako je tema geopolitika trajala koliko, 6 godina?Hnlovac

Briem da je otvorena negdje oko početka agresije na Ukrajinu, možda malo ranije mada se o političkim temama raspravljalo oduvijek. Onda je došlo do bedastih uvreda i one "jedina politika je Dinamo :nerd: ". Puno je aspekata života jednostavno neodvojivo od Dinama, ali ako to šteti forumu, onda mislim da ipak nije vrijedno. Možda nekad u budućnosti kad ljudi odvoje uvrede i raspravu, ali imam dojam da bilo kakav spomen politike radi štetu (valjda).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.