• NKDZ86
    5.3k
    Slobodno se raspiši i ti i svi ostali kojima određene stvari smetaju.Eduardo

kažeš, da smanjimo broj ljudi na forumu :rofl:
  • marcio amoroso
    44.9k
    Nije se rodio koji je svima ugodio. Radimo kako mislimo da je dobro.
  • marcio amoroso
    44.9k
    I još nešto za sve. Zona je osnovana da bi širila ljubav prema Dinamu, osnovana je da bude potpora demokratskom načinu vođenja kluba, osnovana je da bude potpora grupi, osnovana je zbog “aktivizma, a ne trebizma”, osnovana je zbog povećanja brojnosti na utakmicama i povećanja članova, osnovana je zbog akcija kao što je “plavi prijatelj” jer smo svjesni da imamo jako dobar domet, osnovana je zbog toga da se čuje glas Dinama, glas Dinamovog navijača.

Zona nije osnovana da širi mržnju prema nekome, pa ni prema tovarima, zona nije osnovana da neki teletabisi tu liječe svoje komplekse, nije osnovana bome ni da ugodi svima.
  • Tom Hanks
    3.9k
    E ovo je jos bolje, borba za druge potlacene clanovePaggini

Šta točno ovdje tebe smeta?I vi moderstori branite jedni druge,ostali korisnici foruma ne smiju to?
    I ovo te ne napadam nego mi nije jasna ta logika
  • Kujtim Shalla
    6k
    Ljudi ,imamo najbolji forum na svijetu i da mogu birati , ja ne bi bolje od nas ovdje izabrao za moderatore. Boli me patka za Ono kome ce se svidjeti a kome ne . Krecem prvo od sebe , na pocetku bi se uvrijedio pa gubio kontrolu i posao.stvari koje me bude sram. Svaki ban do sad Sam zasluzio , odlezao pa iz toga nesto naucio. A naucio Sam da svi volimo Dinamo i da mi je baš svaki forumašem ovdje drag na sebi svojstven nacin. Cak i Oni sa kojima Sam bio u zavadi po inboxima. Prodje vrijeme i narucis se da nemamo svi isto misljenje , da svi imaju nekog svog the special one u momcadi a neki svoga pedra. I onda reagiramo svi kako reagiramo. Da nema ovih divnih ljudi koji trose svoje vrijeme cuvajuci ovaj forum pazeci da sve ne ode predaleko,forum bi izgorio i vecina nas bez tih pravila mi ga davno napustila. Meni i dan danas fale neki ljudi koji su bili ovdje . Svi smo mi veliki dinamovci , i li.šya kenjamo ovdje a i moderatori koji su tu jedno od nas . Podrska moderaturi, i svakom od vas zonaša.
  • Noel
    15k
    Dobro nam plovi naš plavi brod čim nakon dva derbija u gostima i dvije pobjede u derbijima na početku sezonu na Zoni je svađa između moderatora i ljudi iz kluba i onih kojima smeta način na koji se ovaj forum vodi. Zvone riješio sve transfere do gospe, Dinamo lagano plovi, vidi se da sve ide kak treba čim je ovo glavni problem. :clap:
  • ZgDLions
    1.4k

https://mozaik-knjiga.hr/proizvod/hygge-danski-recept-za-sretan-zivot/
    Jel ti to primjenjuješ na nama, mi smo ti više za dva Hrvata, tri stranke.
    :grin:
  • Kujtim Shalla
    6k
    evo lajk ,haha tu knjigu je kupila kumova supruga a ja je nikad ovdje ni vidio ni cuo za nju, nema nigdj cinjenica ,i nigdje veze ,al roba ide jbg, Da se zalimo.ne, ali da je 30 posto kao i knjizi Nije. Vidis da Sam i ja pozitivan dok je sunca ,Miškov dres se kupio , a u desetom mjesecu kad nastupila kiše i sivilo bit ce miško spor,miško raus . Negativan i namrgodjen tipa stipu me :rofl:
  • Kujtim Shalla
    6k
    haha a nikakva kniga brate, nego.samo hvalim admine ,moje osobno mišljenje kao uvijek. Najlakde je kritizirati ,a treba i pohvaliti. Mislim da nikad nisam dobio ban osobno da ga i te kako nisam zasluzio. Gorio Sam ,a kad pogledam koliko su mi puta mogli dati ban jer Sam mozda i zasluzio a nisu jer razumiju ,jer su jedno od nas i znaju da je sve u zaru Borbe ,pa upozorite na vrijeme. Nikome nije u interesse izbacivati raju, ali koliko se trolova pojavi dnevnom ovdje ,koliko provokatora ,i uvijek djeluju i na vrijeme otklone te likove. Moramo shvatiti da se svako pojavi ovdje ,i da nisu svi dobronamjerni . Svi mi imamo odgovornost da branimo nasu zonu i na neki nacin.smo moderatori.poštujemo.jedni.druge,pazimo na ton , a ovo drugi ce se Sami otkriti
  • Kumerle
    1.2k
    Vidim li ja to ponudu između redaka :cool:

Još samo da zona uplovi u te vode…
    badjibadara

Jao, kad Majki pročita ovo...
  • ZgDLions
    1.4k

Oduvijek sam ovako zamišljao moderatore, kao neko osobno takmičenje ko će više forumaša likvidirati.
    :blush:
    610-CFF79-745-D-4-E5-A-B5-DD-030-EC7146-AE4.webp
  • Paggini
    65.7k
    Šta točno ovdje tebe smeta?I vi moderstori branite jedni druge,ostali korisnici foruma ne smiju to?
    I ovo te ne napadam nego mi nije jasna ta logika
    Tom Hanks

Pa smeta me prozivanje da nesto ne valja prema nekome. Šta ne valja? Necu reci. Prema kome ne valja? Prema nekima drugima.

Ljigavo je to prijatelju.

Konstruktivna kritika je napisati "e meni smeta sto je ovaj i ovaj banan za ovo i ovo". Na sto bi mi napisali zasto je banan.

Ali ovo kad se po nekome sere bez konkretnog razloga zasto se sere, kako bi se mi trebali braniti? Isto kao da nekoga banamo jer nam se eto ne svidja

Kak da mi ispravimo svoje ponasanje ako ne znamo STA NE VALJA I PREMA KOME NE VALJA?
  • Sajla
    12.4k
    Svi mi imamo odgovornost da branimo nasu zonu i na neki nacin.smo moderatoriKujtim Shalla

tako je! već sam više puta napisao ovdje - svaki put kad treba stisnuti "post comment", postavite si pitanje - kome će ovaj moj post biti zanimljiv, potreban, informativan? čemu služi? ako se baš i ne možete sjetiti dobrog odgovora, odustanite od objave, neki put je to bolje za sve. kvaliteta ispred kvantitete.
    odustao sam i ja od objave njih tisuću, a mogao sam bar još toliko pa malo ispada licemjerno, ali trudim se. hvala i svima ostalima koji se trude :clap:
  • Mr Anderson
    13.5k
    Kak da mi ispravimo svoje ponasanje ako ne znamo STA NE VALJA I PREMA KOME NE VALJA?Paggini

Vidim da je tebe najviše pogodilo jer sam se drznuo napisat kritiku.
    Da idem izvlačiti konkretne primjere, nemam vremena niti se želim na godišnjem s time zamarati, a ionako bi uvijek našli opravdanje u slovu zakona. Možda jednom si dam truda.
    Općenito, prekruti ste, ko što sam napisao, ovo je navijački forum jednog kluba, a ne sportnet.
    Ne treba rasprave sjeći u korijenu dok god nema težeg vrijeđanja, nema ništa loše da se malo rasplamsa, osim ako se ne želi sterilizirati forum. Kad kažnjavate, bilo bi dobro da si date truda i pogledate tko je inicirao, tko je prvi provocirao i na kraju isprovocirao reakciji, a ne onog zadnjeg kazniti koji je pukao. I ne treba opominjati radi rječnika u raspravama, mi smo navijači, a ne društvo mrtvih pjesnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.