• ZgDLions
    1.4k

Kak pričati o tome kad ekipa odmah počne kopati rovove i ubije svaku normalnu komunikaciju.
    Zamisli tek moderatore koji bi to sve trebali pročitati i uvesti reda.
    Divim se ljudima koji za nula bodova to rade, zbilja imaju pocinčane želuce.
  • Krizy
    60.3k
    dobio moderatorske ovlasti jer nitko normalan nema volje to raditi. :smirk:Eduardo

Napokon imam lud da sam papir
  • Sajla
    12.4k
    modovi sastaju u podrumu klubaEduardo

opet me niste zvali! ok, oprostit ću vam ovaj put, ali ako me ne pozovete kad @ksapi bude zadužen za hranu, ozbiljno ću se naljutiti!
  • ksapi
    5.7k

Kuhat će se čorba od puhova, karađorđeva šnicla i sutlijaš.
  • Krizy
    60.3k
    Mjesec i pol do punih 7 godina staža na ZonaDinamo.
    Skoro 5 godina kao moderator.
    11 184 upisa.
    382 otvorene teme.
    3700+ puta spomenut u komentarima drugih forumaša.

Hvala svima, idemo dalje jako :strong: :heart:
  • Rex Ramae
    3.8k
    i koliko svadbi za to vrijeme odrađenih?
  • NKDZ86
    5.3k
    zaboravio si dodat: užička popara, tlačenica i deserat griz i jaja
  • Marley
    4.7k
    a ako se ne varam, uza sve nabrojano jos si i najmladji moderator? Svaka cast, to puno govori o tebi :strong:

(izmedju ostalog, da si taman zreo za zenidbu... :rofl: )
  • Infinity
    19.4k
    Nije me bilo tjedan danacibona

Nije se pojavljivao tjednima, mjesecima, usudio bih se reći da je prošlo dobrih pola godine.cibona

vratio se i kolega na forum. Međutim, ovoga puta kao moederator.cibona

Priznaj da si sve ovo napisao samo kako bi nam dao do znanja da nakon sedam dana izbivanja sad i ti trebas biti moderator.

Pola godine, pa se javi. Na tjedan ne padamo.
  • Krizy
    60.3k

Hvala ti :smile:
    Dugo sam bio najmlađi haha, ne znam jel netko od novijih moderatora mlađi :rofl:
    Samo mi je još falilo da me i na Zoni nagovaraju na ženidbu hahah, ali doduše u pravu si.
  • Marley
    4.7k
    ma salim se ja. Par puta si spomenuo da ti okolina pije krv da se zenis, pa kako da odolim toj sitnoj, ali dobronamjernoj provokaciji :grimace:
    A sto se zenidbe tice, samo polako i pametno. Bolje tako, nego se zaletit i placat ceh ostatak zivota.
    Ali ti to vec sve znas, pametan si decko pa nema brige.

(Prije nego nekome padne napamet da se ulizujem moderatoru, nemam zasto, stvarno :rofl: samo neka moja opazanja, a kod mene je, sto na umu-to na drumu)
  • badjibadara
    7.1k
    da si taman zreo za zenidbu...Marley

Vidim li ja to ponudu između redaka :cool:

Još samo da zona uplovi u te vode…
  • Paggini
    65.7k
    Eto, rekao sam sve što mi je na duši, ove može biti ili niz spleta okolnosti i tome se nadam, ali može biti i plansko preusmjeravanje kako foruma, tako i kluba.cibona

Kako su Vjeki, crvenom kmeru dali moderaturu, a u isto vrijeme i meni, ustaši? Hjoooo!!!

Nema mi bas to logike!!!
  • serbus
    5.2k

Pag ustaše nose crne kapute, tvoji su u višebojni odmah ti je pokušaj ubacivanja u crnce propao :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.