• rioda
    9.9k

Predlažem da se pokrene anketa da vidimo hoće li doči do zasićenja :rofl:
  • cibona
    6k
    Nije me bilo tjedan dana stoga mislim da je idealan trenutak da prokomentiram intrigantne slučajnosti.

Prije godinu i pol dana, određeni kolege forumaši i ja u više navrata smo pohvalili boyse kada su pjevali hrvatske budnice. Tada se javio kolega vjeko (tada nije bio moderator), baš na ovoj temi i napisao je citirat ću:

Dokle će se na ovom forumu tolerirati profilne slike i postovi koji veličaju sramotne ideologije?vjeko1701

Ljudi su bili u čudu, nisu imali pojma o čemu dotični govori, ali je uzvratio i napisao ovo:

Kaj se tiče ovog foruma, sramota je da se dopušta ovo kaj se dopušta zadnjih dana. Al pričati s ljudima koji s ustašama nekaju "nikih problema" i to im je "domoljublje" je identičmo kao i pričati sa woke kretenima.

Isti ste, identični.
    vjeko1701

Nakon što je upitao dopušta li ovaj forum promicanje ideologija poput komunizma i ustaštva, kolega moderator marcio je odgovorio:

Ovaj forum boli kurac i za jedno i za drugo. Najiskrenijemarcio amoroso

Vrlo intrigantno, vidi se odmak od danšnjeg narativa.

Da ne dužim, kolega je potom napisao:
    Ok, sve kaj trebam znativjeko1701

I zatim je misteriozno nestao s foruma. Nije se pojavljivao tjednima, mjesecima, usudio bih se reći da je prošlo dobrih pola godine. Ništa od njega, ni slova. Rekli bi neki, raskrstio je s forumom jer se ne slaže s njegovim vodstvom.

Zatim je došla legendarna pobjeda DP-a na izborima, a skupa s pobjedom vratio se i kolega na forum. Međutim, ovoga puta kao moederator.

Nisam siguran je li moderator postao odmah nakon pobjede ili nekoliko tjedana, mjeseci kasnije, ali taj čin potvrđuje da je nova klika zavladala ne samo forumom, već i klubom.

Eto, rekao sam sve što mi je na duši, ove može biti ili niz spleta okolnosti i tome se nadam, ali može biti i plansko preusmjeravanje kako foruma, tako i kluba. Ali uistinu je čudno da se moderatorske ovlasti daju osobi koja je forum svojevremeno napustila.
  • nemapredaje
    5.8k

Ovo tvoje je k’o hrvatski filmovi.

Na početku ima dobru ideju i zaplet, a na kraju ode u fantazije.
  • cibona
    6k
    :rofl: :rofl:

Ja se nadam da jesu fantazije :lol:
  • ZgDLions
    1.4k
    Eto, rekao sam sve što mi je na duši, ove može biti ili niz spleta okolnosti i tome se nadam, ali može biti i plansko preusmjeravanje kako foruma, tako i kluba

Nisam baš shvatio oko preusmjeravanja, gdje, tko i u kojem smjeru?
  • Ludovic IX
    9.6k
    Kolega vidi crvene kmere..neprijetelj nikad ne spava i to...
  • cibona
    6k
    Malo me ponijelo na kraju, ali govorim o ideološkom preusmjeravanju, od toga da nas boli kuki, do toga da je zabranjen sam spomen riječi na p - politika. A bez sporta nema politike, a bome nema ni politike bez sporta. Jednostavno je nemoguće pričati o jednom, a pritom potpuno marginalizirati odnosno prešutiti drugo.

S druge strane, tu su boysi koji uvijek podsjećaju one koji ne žele znati koji je pravi identitet kluba i na čemu on počiva.
  • cibona
    6k
    Možeš citirati koga ja nazivam ili gdje spominjem crvene kmere. Prije bih rekao da ti vidiš crne domobrane, ne da mi se sada citirati tvoj megalomanski komentar pun bijesa pred thompsonov koncert.

Hvala, lp.
  • The Undertaker
    8.5k
    Uz dužno poštovanje, koliko imaš godina? Može i otprilike.
  • cibona
    6k
    Svoje sam rekao i ne mislim više na ovu temu.
  • ZgDLions
    1.4k

Nama ti familijarno komunizam nije nista dobro donio, samo kao crtica, ali nisu boysi danas jedini predstavnici kluba i imaju autorsko pravo na identitet kluba.
    Neka su druga vremena, koja se prolaskom godina stalno mijenjaju, puno je tu članova kaj i sami zazivamo i opredjeljenja i mišljenja more.
    Koliko god nekima Dinamo značio nacionalni identitet, tako je mojoj ekipi i meni kvartovski klub za kojeg navijamo od malih nogu i ne nužno čuvar vjere i domoljublja.
    Baš bi me zanimao podatak koliki postotak boysi imaju u ukupnom članstvu, nevezano za našu raspravu.
  • Droljo
    20.4k
    Ja samo nisam shvatio jel to prijedlog, kritika ili pohvala?
  • cibona
    6k
    Slažem se s tobom. Ima nas svakakvih, i lijevih i desnih i crnih i crvenih, ali treba pričati o tome, zašto šutjeti. Mentalni sklop i političko opredjeljenje navijača Dinama puno je raznovrsnije i različitije nego što je to bilo 90ih i ranije. Trebalo bi pričati zašto i kako je došlo do toga, je li to nužno dobra stvar ili nije itd itd... To je moj stav.
  • Eduardo
    25.7k
    Nije me bilo tjedan danacibona

Iskreno se nadam da nisi cijeli taj tjedan potratio na kopanje ovih postova, ali ako jesi svaka čast na detektivskom radu... još malo pa ćeš otkriti da se modovi sastaju u podrumu kluba i primaju upute ljudi iz kluba dok pri tome imaju vreće na glavi (da ne kažem "crne kese").

Nisam siguran je li moderator postao odmah nakon pobjede ili nekoliko tjedana, mjeseci kasnije, ali taj čin potvrđuje da je nova klika zavladala ne samo forumom, već i klubom.cibona

Scenarij za "X-Files"... čovjek nestao, vratio se, postao moderator i odmah teorija o kliki koja vlada forumom i klubom... malo previše Netflixa, malo premalo realnosti koja je, nažalost, puno dosadnija: čovjek se vratio jer mu se dalo i dobio moderatorske ovlasti jer nitko normalan nema volje to raditi. :smirk:
  • cibona
    6k
    Ako je tako onda nema brige :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.