• Pacho
    3.9k
    :rofl:

Imaju srece da nisu 6 golova primili
  • hardek
    5.7k
    Vjerovatno je mislio na obje tekme kombinirano. Realno u prvoj tekmi su ih trebali otrest 3 razlike
  • Gringo
    474
    Statistika udaraca tekme u Albaniji:
    Dinamo city 20(10)
    hajduk. 6(2)
  • Sajla
    12.4k
    Buahahahaha :rofl: - izbacilo mi članak sa Slobodne Dalmacije:
    "Srpska pjevačica Sandra Prodanović, poznatija pod umjetničkim imenom Sandra Afrika, ponovno je oduševila svoju dalmatinsku publiku. Na nastupu koji je održala u Sutivanu na Braču je zajedno sa Splićanima, Bračanima i ostalima otpjevala pjesmu "Zbog jedne ljubavi" koja je postala svojevrsna himna Hajduka!"

I onda vele, nemojte im se rugati. A kako ne bih..?
  • Paggini
    65.7k
    https://streamable.com/x05dxo

Kraljica torcide, nije joj to prvi put
  • Infinity
    19.4k
    Ne znam da li je to isto ponovila ovih dana, ali se ovo dogodilo prije godinu dana. Tri mjeseca kasnije je u Zagrebu okrenula plocu i pjevala 'boje vena, boje Dinama'.

Mozes se ti njima smijati, ali ona je iskoristila i Hajduk i Dinamo da bi se svidjela publici. Boli nju ona stvar i za njih i za nas.
  • Sajla
    12.4k
    ovaj članak je od 14.8. pa znači da se ponovila. a ako isto radi u ZG, onda smo jednako sjebani :(
  • Rex Ramae
    3.8k
    Zašto smo mi sjebani ako ona improvizira i to zapjeva u sred koncerta?
    A za pretpostaviti je i da ekipu na njenom koncertu boli neka stvar za Dinamo i to što on predstavlja, njima i njoj je to sve samo simpatično, dinamo he he zagreb he he ona plus dobije koji članak i sve divno i krasno...

Realno ne možeš ništa tu postići...niti se treba obraćati pažnja na to.
  • Sajla
    12.4k
    Zašto smo mi sjebani ako ona improvizira i to zapjeva u sred koncerta?Rex Ramae

ovisi kaj podrazumijevamo pod "mi". ovdje mislim općenito na ZG i HR, sjebano mi je da takve stvari ne samo da imaju prođu nego su praktički mainstream. al dobro, stoput prežvakana tema, nemam za reći niš kaj već nije rečeno.
  • Rex Ramae
    3.8k
    a dobro nećemo se praviti ludi, znaš i sam što jedan veliki dio populacije sluša, ali da razumijem što želiš reći i apsolutno se slažem i da sve je samo ponavljanje i borba s vjetrenjačama i pucanj u prazno.

Btw pod "mi" sam ja mislio na nas navijače kojima Dinamo nije samo usputna stvar...i uvjeren sam da takvi nisu publika dotičnoj. A za ostale jebi ga, bilo ih je i biti će ih je, zato kažem da se ne možeš i ne smiješ zamarati s tim, ne vodi nigdje.
  • NVKOD
    6.9k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/rijeka/kolaric-glavna-rola-derbija-var-soba-gluha-i-nijema-u-rijeci-su-svi-ogorceni-sudenjem-na-startu-prvenstva-15613700

Baš "slučajno" izostavljaju rušenje Vidovića na početku utakmice, hrvački zahvat Majstorovića i još bezbroj prekršaja gdje nije suđen faul, a bome neki put i bez kartona... narativ je standardno antidinamovski. Ukralo pokralo kme!
  • ZgDLions
    1.4k
    Meni je najgori prvi gol Rijeke protiv Slavena.
    To ne da je ometanje golmana, nego faul u napadu u puno sportova, a o tome nisu baš previše drvili.
  • Dr Hofmann
    3.9k
    Koji članak majko mila...

Znači ovo mi zvuči kao da taj Lončar ovo pisao nakon utakmice na petoj pivi u nekoj birtiji di su svi došli do zaključka da je Rijeka ,,brutalno" (još mu fali ta riječ za idealan tekst) pokradena. Ajmo opet vrtit narativ o jadnom protivniku Dinama koji je, naočigled zdravih očiju, besramno pokraden. Ali o greškama na Dinamovu štetu ne smijemo, jer Dinamove igrače se može gaziti, tući i pljuvati.

Daj strane suce da ne moramo ovo više slušati, pa da vidimo kako će suditi na Rujevici ili Poljudu gdje domaći uvijek igraju ko mesari protiv Dinama.

Znači došlo je do te faze da, ako, ne daj Bože, Dinamo kojim slučajem pobijedi, da to automatski mora biti uz pomoć sudaca.

Napušite se kurca licemjeri više
  • veselko tenžera
    5.4k
    Sučić u Germanijaku:
    "nakon što je opet Beljo realizirao najstrožu kaznu zbog koje si je Kolarić osigurao kostim francuske sobarice za sljedeći karneval u Gradu koji teče..." Još poslije spominje kako je: "Dinamo imao raspoloženog Kolarića u blizini."

Ovo je baš jadno i smećarski, ispod svake razine. Da je trvio o povlačenju Fruka pa ajde, al to nije slovom spomenuo.
    Jedini koji je zaslužio kostim francuske sobarice je črni u dresu Rijeke, a penal je čist kao suza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.