• Pacho
    3.9k
    :rofl:

Imaju srece da nisu 6 golova primili
  • hardek
    5.7k
    Vjerovatno je mislio na obje tekme kombinirano. Realno u prvoj tekmi su ih trebali otrest 3 razlike
  • Gringo
    458
    Statistika udaraca tekme u Albaniji:
    Dinamo city 20(10)
    hajduk. 6(2)
  • Sajla
    12.3k
    Buahahahaha :rofl: - izbacilo mi članak sa Slobodne Dalmacije:
    "Srpska pjevačica Sandra Prodanović, poznatija pod umjetničkim imenom Sandra Afrika, ponovno je oduševila svoju dalmatinsku publiku. Na nastupu koji je održala u Sutivanu na Braču je zajedno sa Splićanima, Bračanima i ostalima otpjevala pjesmu "Zbog jedne ljubavi" koja je postala svojevrsna himna Hajduka!"

I onda vele, nemojte im se rugati. A kako ne bih..?
  • Paggini
    65.3k
    https://streamable.com/x05dxo

Kraljica torcide, nije joj to prvi put
  • Infinity
    19.4k
    Ne znam da li je to isto ponovila ovih dana, ali se ovo dogodilo prije godinu dana. Tri mjeseca kasnije je u Zagrebu okrenula plocu i pjevala 'boje vena, boje Dinama'.

Mozes se ti njima smijati, ali ona je iskoristila i Hajduk i Dinamo da bi se svidjela publici. Boli nju ona stvar i za njih i za nas.
  • Sajla
    12.3k
    ovaj članak je od 14.8. pa znači da se ponovila. a ako isto radi u ZG, onda smo jednako sjebani :(
  • Rex Ramae
    3.7k
    Zašto smo mi sjebani ako ona improvizira i to zapjeva u sred koncerta?
    A za pretpostaviti je i da ekipu na njenom koncertu boli neka stvar za Dinamo i to što on predstavlja, njima i njoj je to sve samo simpatično, dinamo he he zagreb he he ona plus dobije koji članak i sve divno i krasno...

Realno ne možeš ništa tu postići...niti se treba obraćati pažnja na to.
  • Sajla
    12.3k
    Zašto smo mi sjebani ako ona improvizira i to zapjeva u sred koncerta?Rex Ramae

ovisi kaj podrazumijevamo pod "mi". ovdje mislim općenito na ZG i HR, sjebano mi je da takve stvari ne samo da imaju prođu nego su praktički mainstream. al dobro, stoput prežvakana tema, nemam za reći niš kaj već nije rečeno.
  • Rex Ramae
    3.7k
    a dobro nećemo se praviti ludi, znaš i sam što jedan veliki dio populacije sluša, ali da razumijem što želiš reći i apsolutno se slažem i da sve je samo ponavljanje i borba s vjetrenjačama i pucanj u prazno.

Btw pod "mi" sam ja mislio na nas navijače kojima Dinamo nije samo usputna stvar...i uvjeren sam da takvi nisu publika dotičnoj. A za ostale jebi ga, bilo ih je i biti će ih je, zato kažem da se ne možeš i ne smiješ zamarati s tim, ne vodi nigdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.