• tp1997
    1.9k
    Po pitanju roštilja, bar što se tiče ćevapa i dobre gurmanske pljeske, meni nema do Koste (originalnog, ne TPK). Baš vrh roštilj, onako se još fino dim osjeti u okusu, izvrsno
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    zeznuto radno vrijeme gotovo svugdje u kojem imaju trosatnu pauzu, znaci rade bubam do 2, od 2 do 5 pauza i opet navecer radeNitkoBitan

To je gotovo pa standard u (zapadno) mediteranskim zemljama...ITA, FRA, ESP...famozna siesta.

2016. na kružnom roadtripu po FRA tijekom EUROa već smo bili ludi kak smo na takvo radno vrijeme nailazili doslovce po cijeloj zemlji...a ista stvar i po ITA od sjevera do juga
  • javolimtebejako
    2.8k
    ima u Labinu vrhunska pizzeria Rumore. bio sam samo jednom, jeo margaritu i nis drugo mi nije trebalo na toj pizzi

u Rijeci u pivnici Cont isto odlicna pizza, ako ko danas brije po gradu :cool:
  • Dinamosaur
    2.4k
    ima u Labinu vrhunska pizzeria Rumore. bio sam samo jednomjavolimtebejako

Takodjer, vrhunske pizze bile i vrhunski pogled. Jedino se treba dosta cekati na slobodno mjesto ili rezervirati ranije
  • javolimtebejako
    2.8k
    bas gledam kako nisam spomenuo pogled i reko idem edit napravit haha. nemam fotku al kog zanima nek gugla pa cete vidjet :wink:
  • Crusades
    17.8k
    je, topčina... uvijek su na nivou
  • Dino
    4.2k
    Decki nabrajate vec poznata imena, dajte nekaj malo ovak nepoznato i zavuceno (a da valja jeld :grin: )
  • Dzoni
    1.8k
    Restoran Ljubekov Gaj nedaleko od Zeline, odličnu divljač i teletinu služe te ugodan ambijent s finim pogledom na vinograde. Super je tamo za pobjeć iz grada, a istovremeno jesti kvalitetno i ukusno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.