• tp1997
    3.5k
    Po pitanju roštilja, bar što se tiče ćevapa i dobre gurmanske pljeske, meni nema do Koste (originalnog, ne TPK). Baš vrh roštilj, onako se još fino dim osjeti u okusu, izvrsno
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    zeznuto radno vrijeme gotovo svugdje u kojem imaju trosatnu pauzu, znaci rade bubam do 2, od 2 do 5 pauza i opet navecer rade — NitkoBitan

To je gotovo pa standard u (zapadno) mediteranskim zemljama...ITA, FRA, ESP...famozna siesta.

2016. na kružnom roadtripu po FRA tijekom EUROa već smo bili ludi kak smo na takvo radno vrijeme nailazili doslovce po cijeloj zemlji...a ista stvar i po ITA od sjevera do juga
  • javolimtebejako
    6.4k
    ima u Labinu vrhunska pizzeria Rumore. bio sam samo jednom, jeo margaritu i nis drugo mi nije trebalo na toj pizzi

u Rijeci u pivnici Cont isto odlicna pizza, ako ko danas brije po gradu :cool:
  • Dinamosaur
    3.6k
    ima u Labinu vrhunska pizzeria Rumore. bio sam samo jednom — javolimtebejako

Takodjer, vrhunske pizze bile i vrhunski pogled. Jedino se treba dosta cekati na slobodno mjesto ili rezervirati ranije
  • javolimtebejako
    6.4k
    bas gledam kako nisam spomenuo pogled i reko idem edit napravit haha. nemam fotku al kog zanima nek gugla pa cete vidjet :wink:
  • Crusades
    26.1k
    je, topčina... uvijek su na nivou
  • Dino
    5.8k
    Decki nabrajate vec poznata imena, dajte nekaj malo ovak nepoznato i zavuceno (a da valja jeld :grin: )
  • Dzoni
    8.4k
    Restoran Ljubekov Gaj nedaleko od Zeline, odličnu divljač i teletinu služe te ugodan ambijent s finim pogledom na vinograde. Super je tamo za pobjeć iz grada, a istovremeno jesti kvalitetno i ukusno
  • prefontaine
    11.7k
    Ne vidim temu o medicinskin i zdravstvenim problemima, pa da se požalim na šanku. Imam problem s erekcijom. Od jučer, i pogledanog hardcore sexa Dinamo City vs hajduk, meni se danas nikako i ni na šta ne diže... — prefontaine
    Ekipa, samo da javim, nakon prvog poluvremena utakmice protiv Rijeke, mislim da je problem nestao. Opet se krv slijeva gdje treba, tvrdo je gdje treba biti.

Ajmo Dinamo!
  • Raul
    477
    Prekrasno vam ovo nedjeljno jutro!
  • Crusades
    26.1k
    Još i kiša pada i nema jbne vrućine, sunca i sparine. Di ćeš bolje.
  • Marley
    6k
    ne znam gdje to, ali ljubomorna sam :fear:
    Ne znam sta me vise ubija, vrucina koju apsolutno mrzim, ili stajanje direkt pod nafrljenom klimom da barem prezivim.

(ipak vrucina)
  • Kujtim Shalla
    12.2k
    mene klima ubila , prehladio se uzas jedan ,nos ko vodopad curi.U pravu si ,neznam sta je gore
  • Marley
    6k
    isto. Doduse ne znam jel klima ili ambrozija.
    U svakom slucaju, biram krepavanje od klime uvijek ispred krepavanja od vrucine. Strasno koliko lose podnosim. Puls podivlja, disanje plitko, vrtoglavica i slabost, i tako vecinu vremena u danu. Ono, doslovno ne funkcioniram po ljetnim vrucinama :down:
  • jedan u nizu
    20.2k
    tajanje direkt pod nafrljenom klimom da barem prezivim. — Marley

Onda nemoj nafljiti klimu :D

Stavis na ugodnih 25-26 i 'auto'. Klima ce ohladiti prostor u pocetku sa jacim puhanjem, a kada dostigne zadanu temp, samo ce ju odrzavati i jedva ces primjetiti da klima radi.
    Tako i ja radim, sasvi mi je ugodno i racun nije velik, a ja nikako ne podnosim ove vrucine :fear:

Puls podivlja, disanje plitko, vrtoglavica i slabost, i tako vecinu vremena u danu — Marley

A za ovo bih rekao da probas piti puno vise vode :D :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.