• Crni86
    24.9k
    Malo mi je krivo Garcije — Jurki

Ma taj je isto smrad sto je vidljivo iz odnosa prema Istri koja mu je sve omogucila. Moze bit dobar trener, al je ocito 0 od covjeka. Tako da je zasluzio sve ovo
  • Paggini
    99.5k
    HB Torshavn (Farski Otoci) — Krizy

Antologijski penal, nikad se neće zaboraviti taj singularni maestralni doprinos krezubog majmuna hajdukovim europskim izletima
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Brale kako dobit utakmicu,kad tamo pisalo BLUE BOYS, nismo imali šansune taki transparent bija...
  • prefontaine
    11.2k

Koliki omjer penala po utakmici imaju u HNL-u, a koliki u Europi?
  • Jurki
    27.9k
    malo se ponesel prema Istri kurvinski.. al jebiga to kaj je htel to je i dobil.

Nadam se da je covjek ugradio dobru odstetnu klauzulu.
  • vjeko1701
    29.8k
    ali takvom treneru treba dati vremena — Jurki

Meni samo nije jasno zašto. Pa koliko para mu moraju dati. On barem nije novi u HNL-u, vidio je na razini nekoliko sezona kako sve to dole funkcionira. Lako okrene broj Leke ili Gatussa i sazna sve iznutra.

U Istri je imao podršku, šansu da napravi nešto povijesno, možda se s vremenom izbori i za klupu Alavesa.
  • cron1ck
    2.5k
    Upravo koncert Prljavaca u Crikvenici i Marina, boje oči boje Dinama
    Može li ova noć biti ljepša
  • Krizy
    76.9k

Ne znam s čim usporediti kad 15 godina nisu odigrali sezonu s 10 europskih utakmica :lol:
  • Crni86
    24.9k
    Krenulo i po komentarima….Igramo bolje bez Livaje hahahaha vise ni bog baluna nije nedodirljiv
  • rioda
    18.6k
    Daj nam onda prosjek minuta Livajinih golova u Europi :sweat:
  • Jurki
    27.9k
    tko to zna kaj je on razmisljal.
    Ocito nista.
    Mozda su mu nasrali da bu dobil pojacanja koja trazi/zeli.. al opet pa svi znaju da nemaju ni za biber.

Definitivno cudna odluka.
    Kak sam rekel.. nadam se da je uglavil dobru odstetnu klauzulu.
  • Krizy
    76.9k

Ako gledamo golove iz igre za Hajduk u Europi - izbacuje error
  • Jurki
    27.9k
    Ako gledamo golove iz igre za Hajduk u Europi - izbacuje error — Krizy

Nemoj se zajebavat.. sjebat ces i google i chat gpt s takvim nemogucim pretragama.
  • vjeko1701
    29.8k
    Ne znam. Imam osjećaj da te oni dole dočekaju sa haremom i pol kile kokaina. Zato tolko ode dole misleći da su upravo oni dio slagalice koji nedostaje i da su najjači na svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.