• Crni86
    14.1k
    Malo mi je krivo GarcijeJurki

Ma taj je isto smrad sto je vidljivo iz odnosa prema Istri koja mu je sve omogucila. Moze bit dobar trener, al je ocito 0 od covjeka. Tako da je zasluzio sve ovo
  • Paggini
    64.5k
    HB Torshavn (Farski Otoci)Krizy

Antologijski penal, nikad se neće zaboraviti taj singularni maestralni doprinos krezubog majmuna hajdukovim europskim izletima
  • Svi na Sjever
    3k
    Brale kako dobit utakmicu,kad tamo pisalo BLUE BOYS, nismo imali šansune taki transparent bija...
  • prefontaine
    3.2k

Koliki omjer penala po utakmici imaju u HNL-u, a koliki u Europi?
  • Jurki
    18.9k
    malo se ponesel prema Istri kurvinski.. al jebiga to kaj je htel to je i dobil.

Nadam se da je covjek ugradio dobru odstetnu klauzulu.
  • vjeko1701
    17.5k
    ali takvom treneru treba dati vremenaJurki

Meni samo nije jasno zašto. Pa koliko para mu moraju dati. On barem nije novi u HNL-u, vidio je na razini nekoliko sezona kako sve to dole funkcionira. Lako okrene broj Leke ili Gatussa i sazna sve iznutra.

U Istri je imao podršku, šansu da napravi nešto povijesno, možda se s vremenom izbori i za klupu Alavesa.
  • cron1ck
    2k
    Upravo koncert Prljavaca u Crikvenici i Marina, boje oči boje Dinama
    Može li ova noć biti ljepša
  • Krizy
    60.1k

Ne znam s čim usporediti kad 15 godina nisu odigrali sezonu s 10 europskih utakmica :lol:
  • Crni86
    14.1k
    Krenulo i po komentarima….Igramo bolje bez Livaje hahahaha vise ni bog baluna nije nedodirljiv
  • rioda
    9.8k
    Daj nam onda prosjek minuta Livajinih golova u Europi :sweat:
  • Jurki
    18.9k
    tko to zna kaj je on razmisljal.
    Ocito nista.
    Mozda su mu nasrali da bu dobil pojacanja koja trazi/zeli.. al opet pa svi znaju da nemaju ni za biber.

Definitivno cudna odluka.
    Kak sam rekel.. nadam se da je uglavil dobru odstetnu klauzulu.
  • Krizy
    60.1k

Ako gledamo golove iz igre za Hajduk u Europi - izbacuje error
  • Jurki
    18.9k
    Ako gledamo golove iz igre za Hajduk u Europi - izbacuje errorKrizy

Nemoj se zajebavat.. sjebat ces i google i chat gpt s takvim nemogucim pretragama.
  • vjeko1701
    17.5k
    Ne znam. Imam osjećaj da te oni dole dočekaju sa haremom i pol kile kokaina. Zato tolko ode dole misleći da su upravo oni dio slagalice koji nedostaje i da su najjači na svijetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.