• Jurki
    18.9k
    doci ce Bel za vikend pa sudit tropenal.

I opet ce kuja na dnevniku nove tv moci reci da je zahuktali hajduk dobio uvijek neugodnog Slaven Belupa.
  • Ritam Ulice
    1.5k
    gade mi se neopisivo. Da ih oce slaven sad jos zakucat sve bi dao
  • scarface
    346
    Evo, ne mogu spavati.
    Strašno je koliko sam sretan.
    Ispali su. Govna tovarska. Kmečavci. Popio sam pivo Dinamu u čast. I ova profilna je zakon. Dinamo je najveći. Pa i u Splitu.
  • crophantom
    1.6k
    Sad ih mi trebamo zakucati i ostaviti na -10 do zime, pa ce past i posjeta i članovi i ludilo i dresovi i jogurti brale, a Bojan Bogdanovic se umirovio. Nije to zajebancija
  • nwankwo646
    701
    Kaže vela bune se naši što albanci nisu izbacili loptu kad je livaja ZALEGAO :lol: :grin: :rofl:
  • Fabercaster
    419
    Ovaj gol vjerojatno najbolje pokazuje zašto su toliko "jaki" u HNL-u, a tolika sprdačina u Europi. Koliko im se samo ovakvih situacija isto provuče kroz prste svake sezone. Ovo bi 1/1 bila VAR provjera i poništenje gola u HNL-u i nebi se vjerojatno ni spomenula nikad nigdje nakon.
  • San Lorenzo
    21.1k

Čulina, Kolarić, Lovrić...bi zaustavili igru kad bi vidjeli da se sprema kontra...teško se prešaltati na pošteno suđenje.
  • Ritam Ulice
    1.5k
    apsolutno. JA SAN ZALEGA ALO PRIKA PREKINI UTAKNICU
  • Hnlovac
    3k
    BUDI SVE KAJ SPAVA
  • Crni86
    14.1k
    Kae sa livajom zna li se? Se kaj pricalo?

Ili ga samo boli k za garciu i hajduk?
  • shameless86
    662
    sad skuzio kad su uvalili 3 gol,debil sa hajdukove klupe dotrčao do Dinamovog trenera srati i pokazuje valjda prema livaji rukom da lezi :rofl:
  • Jurki
    18.9k
    Ili ga samo boli k za garciu i hajduk?Crni86

Izgleda taj virus bolikurcine preselio 350 kilometara juznije.

Malo mi je krivo Garcije, dobar je trener, ali takvom treneru treba dati vremena.. a bome i igrace s kojima bu delal.
    Klasicni trenerski salto mortale.
  • Orc123
    13k
    umoran je...nije igrao prva 2 kola pa se umorio...
  • Krizy
    60.1k
    U posljednjih 11 ligaških kola Hajduk ima šest jedanaesteraca.

Za isti broj pobjeda (6) u europskim utakmicama treba ići sedam sezona unazad, odnosno šest pobjeda imaju u posljednjih 20 europskih utakmica.

Upisali su ih protiv:
    Gzira (Malta)
    Renova (Makedonija)
    Tobol (Kazahstan)
    Guimaraes (Portugal)
    HB Torshavn (Farski Otoci)
    Dinamo City (Albanija)
  • Noel
    14.9k

To doktore, deri samo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.