• Jurki
    25.6k
    doci ce Bel za vikend pa sudit tropenal.

I opet ce kuja na dnevniku nove tv moci reci da je zahuktali hajduk dobio uvijek neugodnog Slaven Belupa.
  • Ritam Ulice
    3k
    gade mi se neopisivo. Da ih oce slaven sad jos zakucat sve bi dao
  • scarface
    427
    Evo, ne mogu spavati.
    Strašno je koliko sam sretan.
    Ispali su. Govna tovarska. Kmečavci. Popio sam pivo Dinamu u čast. I ova profilna je zakon. Dinamo je najveći. Pa i u Splitu.
  • crophantom
    4.8k
    Sad ih mi trebamo zakucati i ostaviti na -10 do zime, pa ce past i posjeta i članovi i ludilo i dresovi i jogurti brale, a Bojan Bogdanovic se umirovio. Nije to zajebancija
  • nwankwo646
    1.2k
    Kaže vela bune se naši što albanci nisu izbacili loptu kad je livaja ZALEGAO :lol: :grin: :rofl:
  • Fabercaster
    1.1k
    Ovaj gol vjerojatno najbolje pokazuje zašto su toliko "jaki" u HNL-u, a tolika sprdačina u Europi. Koliko im se samo ovakvih situacija isto provuče kroz prste svake sezone. Ovo bi 1/1 bila VAR provjera i poništenje gola u HNL-u i nebi se vjerojatno ni spomenula nikad nigdje nakon.
  • San Lorenzo
    23.7k

Čulina, Kolarić, Lovrić...bi zaustavili igru kad bi vidjeli da se sprema kontra...teško se prešaltati na pošteno suđenje.
  • Ritam Ulice
    3k
    apsolutno. JA SAN ZALEGA ALO PRIKA PREKINI UTAKNICU
  • Hnlovac
    6.1k
    BUDI SVE KAJ SPAVA
  • Crni86
    22.1k
    Kae sa livajom zna li se? Se kaj pricalo?

Ili ga samo boli k za garciu i hajduk?
  • shameless86
    1.9k
    sad skuzio kad su uvalili 3 gol,debil sa hajdukove klupe dotrčao do Dinamovog trenera srati i pokazuje valjda prema livaji rukom da lezi :rofl:
  • Jurki
    25.6k
    Ili ga samo boli k za garciu i hajduk?Crni86

Izgleda taj virus bolikurcine preselio 350 kilometara juznije.

Malo mi je krivo Garcije, dobar je trener, ali takvom treneru treba dati vremena.. a bome i igrace s kojima bu delal.
    Klasicni trenerski salto mortale.
  • Orc123
    15.9k
    umoran je...nije igrao prva 2 kola pa se umorio...
  • Krizy
    72.5k
    U posljednjih 11 ligaških kola Hajduk ima šest jedanaesteraca.

Za isti broj pobjeda (6) u europskim utakmicama treba ići sedam sezona unazad, odnosno šest pobjeda imaju u posljednjih 20 europskih utakmica.

Upisali su ih protiv:
    Gzira (Malta)
    Renova (Makedonija)
    Tobol (Kazahstan)
    Guimaraes (Portugal)
    HB Torshavn (Farski Otoci)
    Dinamo City (Albanija)
  • Noel
    21.6k

To doktore, deri samo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.