• IvanPerić1945
    190
    15 godina zaredom se nisu kvalificirali... Znači dijete koje se tada rodilo danas ide u srednju školu
  • NB86
    17k
    Garcia lagan, puca mu kurac na pressici haha
  • San Lorenzo
    21k
    Onoj legendi koja je spiskala zadnje pare na Ivicu Ivušića treba dati medalju iz ekonomije i menadžmenta.
  • NVKOD
    6.7k
    "Počeli smo utakmicu u manjem ritmu od protivnika. Počeli su igrati presing, a mi smo kasnili u svim situacijama, u duelima. Zabili su nam gol, ali nisu imali neke velike prilike. Mi smo bili uvijek blizu njihovog šesnaesterca, ali nismo zabili. Bili smo mi dobri i s deset igrača, a onda su oni zabili gol s 25 metara. Onda su zabili i treći gol. Borili smo se, ali bilo je teško. Probali smo i ići naprijed", rekao je u uvodu presice.

"Neću plakati, ali u dvije utakmice smo imali puno šansi. Oni su bili jako učinkoviti. Zabili su gol iz daljine i u prvoj utkamici. Danas nismo imali toliko visoku energiju, ali mislio sam da ćemo proći jer smo imali puno šansi i kontrolirali smo igru." :rofl: :rofl: :rofl:

Samo čekam sutra članak "Hrabri Hajduk s igračem manje pokleknuo u Tirani."
  • vjeko1701
    17.5k
    Ne mogu vjerovat hahahahaha, nisi ni svjestan koliko je ovo unazadilo Tovare, MINUS MINUSFazeN

Pa kakve im je on to sponzore našao da im je tolika razlika u situaciji. Ok, KL bi im kumulativno donijela oko 5-6M, nije to sad takva lova.
  • đole
    464
    Sretna Velika Gospa svima, a posebno Dinamo Cityju
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Ne znam po kojim parametrima su oni veći klub od Rijeke u Hrvatskoj, a bez ona dva sretna kupa bili bi i iza Osijeka po rezultatima u zadnjih 15 godina. (Domaće prvenstvo + Europa)
  • Paggini
    64.6k
    "Neću plakati, ali u dvije utakmice smo imali puno šansi.NVKOD

Buraz Dinamo City je imao 46 zicera danas hahahah
  • Mihael2305
    335
    Bagri bi na ig napiso komentar ne dozvoljavaju, kaj ih moram zapratit il
  • Bruh
    1.1k
    SFRJ liga i broj trofeja generalno... u zadnjih sad 15 godina mislim da su čak bili više puta na tablici iza rijeke (ak ne racunamo osvojene)
  • Kujtim Shalla
    5.9k
    i penal molim lepo:up: :lol:
  • Noel
    14.9k
    Ko ode spavat prije 05:00 papak. Želim 8 milijuna stranica na ovoj temi da me mozak boli od smijanja. Živjeli svi koji slave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.