• IvanPerić1945
    342
    15 godina zaredom se nisu kvalificirali... Znači dijete koje se tada rodilo danas ide u srednju školu
  • NB86
    17.5k
    Garcia lagan, puca mu kurac na pressici haha
  • San Lorenzo
    23.7k
    Onoj legendi koja je spiskala zadnje pare na Ivicu Ivušića treba dati medalju iz ekonomije i menadžmenta.
  • NVKOD
    12.7k
    "Počeli smo utakmicu u manjem ritmu od protivnika. Počeli su igrati presing, a mi smo kasnili u svim situacijama, u duelima. Zabili su nam gol, ali nisu imali neke velike prilike. Mi smo bili uvijek blizu njihovog šesnaesterca, ali nismo zabili. Bili smo mi dobri i s deset igrača, a onda su oni zabili gol s 25 metara. Onda su zabili i treći gol. Borili smo se, ali bilo je teško. Probali smo i ići naprijed", rekao je u uvodu presice.

"Neću plakati, ali u dvije utakmice smo imali puno šansi. Oni su bili jako učinkoviti. Zabili su gol iz daljine i u prvoj utkamici. Danas nismo imali toliko visoku energiju, ali mislio sam da ćemo proći jer smo imali puno šansi i kontrolirali smo igru." :rofl: :rofl: :rofl:

Samo čekam sutra članak "Hrabri Hajduk s igračem manje pokleknuo u Tirani."
  • vjeko1701
    25k
    Ne mogu vjerovat hahahahaha, nisi ni svjestan koliko je ovo unazadilo Tovare, MINUS MINUSFazeN

Pa kakve im je on to sponzore našao da im je tolika razlika u situaciji. Ok, KL bi im kumulativno donijela oko 5-6M, nije to sad takva lova.
  • đole
    484
    Sretna Velika Gospa svima, a posebno Dinamo Cityju
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Ne znam po kojim parametrima su oni veći klub od Rijeke u Hrvatskoj, a bez ona dva sretna kupa bili bi i iza Osijeka po rezultatima u zadnjih 15 godina. (Domaće prvenstvo + Europa)
  • Paggini
    86.5k
    "Neću plakati, ali u dvije utakmice smo imali puno šansi.NVKOD

Buraz Dinamo City je imao 46 zicera danas hahahah
  • Mihael2305
    2.4k
    Bagri bi na ig napiso komentar ne dozvoljavaju, kaj ih moram zapratit il
  • Bruh
    1.3k
    SFRJ liga i broj trofeja generalno... u zadnjih sad 15 godina mislim da su čak bili više puta na tablici iza rijeke (ak ne racunamo osvojene)
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    i penal molim lepo:up: :lol:
  • Noel
    21.6k
    Ko ode spavat prije 05:00 papak. Želim 8 milijuna stranica na ovoj temi da me mozak boli od smijanja. Živjeli svi koji slave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.