• Carmichael
    196
    lako za nas ovdje, al očito trebaš javit Antoliću sa Sportskih kako stoje stvari.. :sweat:
  • FazeN
    1.2k
    kojem sad insajderu vjerovati? Našem ili njihovom?
    Naravno da nema ništa niti je ikada i bilo niti je iz Dinama itko u toj priči.
    Dadox

Opet ti Dadox između redova podbadaš.
    Ja sam rekao da Livi želi ovamo, i da će ga Dinamo sigurno kontaktirati što sam priložio dokazima adminu Pagginiju i još par pouzdanih ljudi ovdje na forumu, naravno da tebi neću to pokazivati jer si takav kakav jesi.
    Logicno da je transfer teško ostvariv nikad nisam tvrdio da će doći, ali što ako dođe? Hoćeš onda prestati sra*i konstantno?
    Ili ipak ćeš jedv čekati da se to ne ostvari što je više moguće, pa da udaras ovdje i meljes.
  • FazeN
    1.2k
    FazeN lako za nas ovdje, al očito trebaš javit Antoliću sa Sportskih kako stoje stvari.. :sweat:Carmichael

Ja tvrdim da Livi želi u Dinamo iz prve ruke, imam i dokaze što sam prilozio par ljudi.
    Ja tvrdim da Dinamo će kontaktirati Fener i vidjeti mogu li se dogovoriti, što sam isto prilozio par ljudi ovdje.
    Hoće li on doći ili neće nikad nisam napisao, ali tvrdim životom da će kontakt biti ostvaren.
  • Nolifer
    12.2k
    Logicno da je transfer teško ostvariv nikad nisam tvrdio da će doći, ali što ako dođe? Hoćeš onda prestati sra*i konstantno?FazeN

Morat će uzeti linex protiv proljeva, jer očito ima nezaustavljivu sraćku...
  • Goncalo Santos
    345
    ma jasno sve, daleko od toga da je drzim SN ili neki drugi portal relevantnim i pouzdanim jer se redovito pokaze da je njima Zona 90 posto informacija koje imaju, rijetko kada oni nesto stvarno saznaju.

Samo eto prenosim sta se pise da ne moraju drugi zonasi otvarati clanak i davati im klik.
  • Carmichael
    196
    ma nije hejt ovo na tebe haha, nego više ruganje novinarima kako sve znaju ekskluzivno, a kad za 180° promaše, nikom ništa..
  • Crni86
    14.1k
    je sn gore evo rpg na odlasku a spika na ostanku. A i stojke je nezadovoljan. Oh wait….

Nisu ni nas novinari nista bolji od turskih
  • Keyser Soze
    15.4k
    Više vjerujem Ledinskom, realno.
  • Facke
    6.5k
    Jebal vas vrag dosad se je tu cmizdrile za Livijem a sad kad imame priliku ga dopeljati onda se opet cmizdri "zake , trucini su ga otpisali, itd." Ma v tacki bi ga v Zagreb dopeljal ak treba. Livi je fenomenalen golman a toj koj su ga turcini unistili s njihovem pritiskem izvana i s preteranu kritiku je njihov problem.

Oni drugacije neznaju. Pa ja evo v svabije s turcini v ekipe igram. Si misliju da su Ronaldo, napravis jednu gresku na terenu, jeden krivi pas odma te napadaju, vredaju , nedaju vise lopte itd. A kad oni gresiju se mora ckometi. Nek Livi same ode iz te Turske. Te su mulci same takvi. A pogotove navijaci Fenerbahcea (imam suigrace v ekipe) teri Livija od prvuga dana vredaju i govoriju kak je nesposoben. Tulke o nimi. Nek im se Rustu vrne s mirovine pa nek im brani.
  • Goncalo Santos
    345
    pa upravo to, npr da Livakovic stvarno dode tome bi prethodilo: "Doznajemo, potpuni zaokret na Maksimiru, miljenik navijaca nikad blize!"

Iako do tad nikakve informacije nisu imali pa je preokret poceo tek onda kad su oni objavili.
  • CastAway1986
    3.8k
    jesi prilozio adminima i da smo se zanimali za Jelenića :rofl: Navodno je rezerva Osijeka bila prva opcija ali kad je to propalo onda se Zvone okrenuo stoperu Barcelone i škotskom reprezentativcu.. Kažeš da kolega @Dadox sere po tebi konstantno a jedino tko konstantno spama po temama i doznaje , saznaje, ispituje, pretražuje, tvrdi , smatra , konstatira a zapravo većinom piše ono sto se moze naći po portalima i društvenim mrežama si ti
  • FazeN
    1.2k
    Sve si u pravu što ćeš istina
  • NitkoBitan
    30.3k
    Stvarno pomaze :cool:

Screenshot-2025-08-14-12-47-40-481-com-android-chrome.jpg
    Screenshot-2025-08-14-12-47-49-924-com-android-chrome.jpg
  • CrouchTomislavgrad
    367
    Ja ne razumijem pojedinu ekipu ovdje, svatko ima pravo pisati na forumu. Vas je izbor hocete li vjerojavati FazeN, Hazi, Miri ili nekom trecem. Ja se osobno ne trzam na nikoga dok klub ne objavi sluzbeno, ali svatko ima pravo pisati, nekada mozda i pogoditi transfer, nekada promasiti. Vama je pojedinima samo stalo do toga kako nekoga tu diskreditirati…
  • Dadox
    693
    nisam ja tebe nikada ništa tražio u inbox nego ti mene….Nisam se ja tebi obratio u inbox nego ti meni.
    Sklon si konstrukcijama pa čitaš između redova i čega nema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.