• don
    15.2k
    ma neće ni doć do kiksa, bit će ovo njegova sezona
  • Carmichael
    196
    Zna li se ima li kakvih drugih ponuda za Livakovića? Koja je pozicija Fenera.. ako žele novog golmana, a on nema previše ponuda, i više nego izvediv je povratak..
  • San Lorenzo
    20.9k
    ma neće ni doć do kiksadon

Pogotovo ako bude na klupi... :snicker:
  • Rex Ramae
    3.7k
    moguće i jediniaustrijanac

Nije, Vice je naš.
  • Droljo
    20.3k
    a kaj je tocno bilo na ljecnickombbb medimurje

Navodno da nije kuk imao jedan. Ili oba, ne znam više..
  • CastAway1986
    3.8k
    navodno su im prve opcije Ortega iz Man.City i Cakir iz Trabzona zato i žele prodati Livija za kojeg i nema trenutno ponude koja ih zadovoljava..
  • vjeko1701
    17.4k
    Ne, ne. To je bio Dominguez. Ja se samo nadam da će u budućnosti postati kapetan Dinama pa da ga zovemo Kapetan bez Kuka.
  • rakurs
    1.7k
    Ako pretpostavimo da je ovo što Ledinski piše istina, odnosno da Livi želi u Dinamo i da Dinamo želi njega i da su jedini problem Turci, tu dolazimo do važnosti Zvonimira Bobana. Ako postoji i promil šanse i ako ga Boban vidi u Dinamu, imam povjerenje da bi se to i moglo realizirati. Da je bilo tko drugi u pitanju, pročitao bih članak i ne bih ni razmišljao o tome, ali ovako...

Shvaćam i ako Livaković stvarno tako razmišlja, želi neupitan status jedinice, a ne znam koliko bi siguran u to mogao biti u bilo kojem klubu koji predstavlja stepenicu više od Dinama. Naravno, onda dolaziš do 'problema' s ostatkom golmana koje imaš u kadru, ali niti ne želim o tome razmišljati. Nada je k**** :grin:
  • Masto
    51
    ja bi cordobu pustio da podivlja zajedno sa lukom stojkovicem jos ako se ispostavi da liga bude šetnja onda jos bolje
  • Noel
    14.7k
    :fire:
  • FazeN
    1.1k
    Ljudi imam opet spam, nemojte me krivo shvatiti, ali pitanja oce doci, nece doci, ja stvarno ne znam hoće li Livakovic doći ili ne.
    Samo vam mogu reći da ćemo ga pokušati dovesti, ostalo ne mogu ništa reći jer ne znam.
    Imamo svoje velike karte u ovoj priči, ali ima tu puno posla,

Ostala su 2 tjedna do kraja prijelaznog roka, ako ga dopeljamo treba se riješiti 2 golmana, gdje s njima, treba omekšati i Turke da nam ga puste sve to u kratkom vremenu.
    Ne govorim to jer mislim da se transfer neće ostvariti ili tako nesto, ja vjerujem i ja ću uvijek vjerovati u Zvonu i našu Upravu jer su sposobni, već govorim da vidite da puno tu posla ima i treba vremena ne možemo danas odmah znati hoce/neće.
    Ako što novo saznam naravno podjelit ću, ali ovako brzo ne vjerujem da ćemo saznati ista konkretno
  • Goncalo Santos
    345
    Sportske pisu da nista od Livakovica.
  • Dadox
    692
    kojem sad insajderu vjerovati? Našem ili njihovom?
    Naravno da nema ništa niti je ikada i bilo niti je iz Dinama itko u toj priči.
    Nitko nije ni spomenuo mogućnost dok jučer neki turčin nije izvalio,a znamo koliko se njima može vjerovati.Onda je ovdje proradila mašta.
  • CastAway1986
    3.8k
    Fener sigurno trazi solidan novac za njega jer zele kupiti novog golmana ..Neznam ko je mogao i pomisliti da ce Dinamo krenuti po njega kad imamo ovoliko vratara ...Uostalom ako fejk news kaze da dolazi onda 100% nema nista od toga ...
  • FazeN
    1.1k
    Sportske pisu da nista od Livakovica.Goncalo Santos

Ništa nisu rekli što ne znamo ja i ti.
    Cijeli članak glasi "Dinamo ima puno golmana, trener je zadovoljan Nevisticem, posao će biti teško obaviti"

Isti članak kao što su pisali "RPG bi mogao biti nezadovoljan minutama i Spikic je njegova zamjena"

Ptice na grani znaju da je ovakav posao s usranim Turcima isposlovat u 2 tjedna teško. Taj članak smo mogli i mi ovdje napisati. Ali ajde čekamo potez Bobana, ja vjerujem u njega pa sto bude bit će.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.