• don
    15.2k
    Sportske pisu da nista od LivakovicaGoncalo Santos

wow, kakav preokret
  • Georg Koch
    6.4k
    Opet ti Dadox između redova podbadaš.FazeN

Trebat ce tebi kolega malo duze staza na Zoni da vidis kako ne moras na svaka "podbadanja" odgovarati i pravdati se.
    Lagano!
    Imas neke info, pises, stojis iza toga i ne sekiraj se.
    U dogovoru si sa moderaturom i nemas frke :)
  • FazeN
    1.2k
    @Miro Vugrinec kako si? Što ima kod tebe? Daj nam malo napiši
  • Kaktus Car
    1k
    Ostala su 2 tjedna do kraja prijelaznog rokaFazeN

Insajderski info nemam nikakav, ali sam prilično siguran da je do kraja prijelaznog roka ostalo malo više od tri tjedna.

To bi trebalo biti i više nego dovoljno vremena ako su sve tri strane ozbiljno zainteresirane i realne u očekivanjima.
  • marcio amoroso
    44.7k
    Ajmo vas dvojica @Dadox i @FazeN probleme rješavati u inbox. Dosadni ste ovdje.
    Smatrajte ovo kao opomenu.
  • NitkoBitan
    30.3k
    ako su sve tri strane ozbiljno zainteresirane i realne u očekivanjima.Kaktus Car

Pravo je pitanje je li uopce jedna strana konkretno zainteresirana.

Dinamo vec ima tri golmana, Fener zeli nesto zaradit a cisto sumnjam da se Livakovic zeli odrec ozbiljnog ugovora tamo.
  • austrijanac
    7.6k

Vice apsolutno je naš, ali Karlo je "naš", najbliži klupskoj garnituri i često prenosi mišljenja iznutra.

Antolić i slični su mufljuzi obični.
  • rokikaciga
    4.3k
    Dinamo vec ima tri golmanaNitkoBitan

Imamo i 7 stopera i opet da imamo priliku dovest Gvardiola doveli bi ga...ili bi pricali da imamo 7 stopera? Livi je jedno 3 koplja iznad svih nasih, a dece mi i HNL, golmana.
  • IvO67
    78
    Jučer čuo a danas dobio i drugu potvrdu da niš od Livija... da su to gluposti
    Nikada nisu ni pregovarali
  • Amigo86
    46
    a ja baš suprotno
  • IvO67
    78
    Onda imaš krivog informatora
  • Ritam Ulice
    1.4k
    A gle bar je tema ziva
  • ElDorado
    5.3k
    Majketimile ovo je opća shizofrenija
  • Keyser Soze
    15.4k
    Da jučer Turčin nije objavio tweet, svi insajderi ne bi riječ rekli za Livakovića. Realnost je da od ove priče neće biti ništa, a i nema smisla toliko kad na golu imamo jedinicu, prvenstvo je počelo, a pripreme završile. Livaković neće doći u Dinamo.
  • NitkoBitan
    30.3k
    Ugovor od 2 milijuna eura do 2028. godine, Fener zeli nesto zaradit. Mi imamo Nevistica, Cavlinu koji je potencijalna buducnost te vrlo perspektivnog Slovenca. Uostalom ako se ne varam i Dinamo ima % od buduceg transfera Livakovica.

No funcionará de esa manera. Ça ne marchera pas comme ça.

Narod je stvarno poludio ako je mislio da od ovoga ima nesto. Poceli smo se rajcat kao tovari na smijesne argumente i okolnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.