• FrodoJePurger
    443
    Evo iskreno ja ne znam od kud vama računica od 10 mil eura bez osvojenog boda u KL, to je skoro na razini Chelsea koji ju je osvojio. Bolesna računica koja ne priča o profitu nego prihodu. Kaj i dalje zvuči nerealno i preuveličano.
  • Crusades
    17.7k
    "Fenerbahče je postigao potpuni dogovor s Rijekom oko transfera Nike Jankovića, ali je, zbog pristiglih reakcija, odlučio odgoditi realizaciju posla. Sportski direktor Fenerbahčea Devin Özek nazvao je sportskog direktora Rijeke Antoninija Čulinu i izvijestio ga o situaciji."
  • ElDorado
    5.2k
    možda ne plaćaju dobavljače :)
  • NORTE
    18.1k
    Mene zanima koja je konkretno razlika sponzoru igra li Hajduk KL ili ne? Sta Tommyu znaci reklama na dresu u nekom random poljsko, rumunjsko, madarskom gradicu?Efes Pilsen

Taj sponzor nije Tommy.
    A Tommyju svakako znači vidljivost na tržištima odakle dolaze turisti.
  • Jurki
    18.7k
    Ta prica o tovarskoj zaradi ako uđu u ligasku fazu kornfleks lige su na razni price "svi vide kad sam pijan, al nitko ne vidi kad sam žedan".
    Njima je konf liga isto ko i nama Liga prvaka i kak imaju nasi igraci uglavljene bonuse za LP tak imaju i oni sigurno za konf ligu.
    Ima tu ljudi iz kluba koji jako dobro znaju koliki su troskovi organizacije jedne europske utakmice i sve se moze vrlo lako izracunati.
    Jedna konf liga u njihovoj situaciji njima znaci jako puno, ali u odnosu snaga u Hnlu jako malo ili nista.
    Naravno da bi me vise razveselilo njihovo jos jedno sramocenje.. to im i zelim - samo poraze.
  • crophantom
    1.5k
    kad su njihove financijske dubioze u pitanju, ne moze me nista vise iznenaditi, Jugoslavija u malom :)
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Nije bitno koji je, kazem hipotetski sponzor, pricamo o natjecanju koje vecinom gledaju samo fanovi klubova koji tamo nastupaju.
    Koliko je to veci "reach" i koliko se tocno povrata moze dobit?
    Mislim mi igramo LP, EL redovito i sta to tocno znaci jednom SuperSportu? Kome uopce iz HR znaci ista? Koja to nasa kompanija ima koristi da bilo koji nas klub nosi njihovu reklamu izvan granica HR?
  • Izet Hajrović
    6.1k
    nakon raskida ugovora Srđanu Nediću iz Vukovara, Zona je otišla korak dalje i sabotirala transfer Jankovića u Fenerbahce! Turski fanatici otvorili naš forum, vidjeli naše čuđenje tim poslom i napravili pritisak na vodstvo kluba. :joke:
  • Crusades
    17.7k
    Zona do Konstantinopola!
  • NORTE
    18.1k
    Zona do Konstantinopola!Crusades

Fenerbahče je u Aziji, Konstatinopol je u Europi.
  • Jurki
    18.7k
    Kome uopce iz HR znaci ista? Koja to nasa kompanija ima koristi da bilo koji nas klub nosi njihovu reklamu izvan granica HR?Efes Pilsen

Razbacuje se prevec terminom "sponzor" i tu je najveci problem.
    Ako mi nismo svih ovih godina u mogucnosti "najebati" neku jacu firmu da nam bu sponzor u pravom smislu te rijeci (ovi nasi postojeci daju sitnis) onda ne vidim to bome ni u njihovom slucaju.
    Igrali smo lani Ligu prvaka i to vrlo dobro i di su sad ti sponzori?
    Ljudi misle.. pa bude se napravil neki rezultat i kompanije budu cekale u redu da utrpaju vrece i vrece novca u klub. Aha how yes no.
  • vjeko1701
    17.4k
    Nije tolko stvar drugih zemalje i televizija. Više domaćih utakmica (3), više prijenosa na domaćoj televiziji (6). Europske utakmice su po gledanosti na stadionu i na tv-u uz bok derbijima konkurenata za titulu, štoviše, samo su utakmice Dinamo-Hajduk podjednake po gledanosti. To ti je otprilike kao da imaju 6 više derbija u sezoni.
  • Crusades
    17.7k
    Isprike, nisam pisao doktorski rad iz geografije, nego sprdnju na navijačkom forumu
  • Efes Pilsen
    12.3k
    pa ok, ali publika je ista, sta nije? Pool je, opet, neznatno veci..
  • Hnlovac
    2.9k
    Mene zanima kak je uspio odlazak Mmaeea u Qarabag kad su azeri došli na naše stranice i pitali kakav je a 90% ljudi reklo da je zak**ac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet