• strumfich
    348
    Bistrovic je teski Dinamovac, to je 100%. A i zadnja 3-4 prijelazna roka nam se nudio.
  • vjeko1701
    17.4k
    Imaš pool i imaš exposure. Pool je relativno isti ali je dodatni exposure. Poanta reklama nije da se jednom vide nego da se čim više ljude repetativno bombardira njima. Dal je to učinkovito ili ne je stvar rasprave ali je taktika.
  • NORTE
    18.1k
    Mene zanima kak je uspio odlazak Mmaeea u Qarabag kad su azeri došli na naše stranice i pitali kakav je a 90% ljudi reklo da je zak**acHnlovac

Nije forum mjesto gdje saznaješ o kvaliteti igrača, valjda je to teren i informacije koje skupljaju skauti.

Turci su veliki fanatici i izgleda da smatraju da Janković ne vrijedi tih para.
  • vjeko1701
    17.4k
    Imali smo neopjevanog heroja Zone koji je preko poruka uvjeravao insajdere da je vorhunski igrač i da bi njegov odlazak bio udarac Dinamu :D
  • Zagi
    11.1k
    Hahaha nemoj zezat. U tom trenutku aktivan igrač? Potvđeno?
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Ima smisla, ali koliko to dodatno vrijedi? Prica se o tim dodatnim sponzorima kao da ce oprat sve grijehe Hajduka jer 6 dodatnih blokova.. Jos ako stave samo na HDTV :rofl:
  • NORTE
    18.1k
    Nevjerojatno je koliko su ljudi kratkovidni i koliko podcjenjuju Hajdug.

Oni se nalaze tri utakmice od financijakog spasa koji im može donijeti ozbiljan uzlet.

Možda i ne odmah u ovoj sezoni, ali u bližoj budućnosti itekako.

Posebno s Rakitićem na mjestu SD-a.
  • Paggini
    63.6k

Da da, zabb sam tko je, ali je uvjeravao tog Azerskog insidera da je Mmaee igracina hahaha
  • Zagi
    11.1k
    Aha, krivo sam ja pokopčao kaj Vjeko piše.
    Sjećam se tih screenshotova.
  • San Lorenzo
    20.8k
    Posebno s Rakitićem na mjestu SD-a.NORTE

Koja je razlika između Kalinića SDa i Rakitića SDa?
    Meni Kalinić djeluje kao da ima koji kliker u glavi više nego Rakitić.
  • Pacho
    3.6k
    Cisto sumnjam da sudjelovanje u konferencijskoj ligi znacajno dize cijenu igracima kao sto magarad masta. Jel zna netko koliko je Celju narasla vrijednost, a oni su dosli do 1/4 i tamo ravnopravno igrali protiv Fiorentine.

Pisu navijaci magaradi da im ovaj dolazi:

https://www.transfermarkt.com/edvin-pasagic/profil/spieler/1414091
  • FazeN
    727
    navodno je istina, kažu mi ovi od doli odbio Juventus i Ajax jer želi biti blizu kuće.
  • Dadox
    660
    ovi su na drugom forumu objavili prije sat vremena pa alo ti to oni kažu onda je ziher.Ukoliko ti je rekao Vučević ili Raketa sumnjam.
  • FazeN
    727
    kojem drugom forumu? Ja sam vidio iskreno komentar od Pacha i upitao dole samo, i rekli su mi da mali dolazi u Split na razgovor s klubom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet