• FrodoJePurger
    829
    Evo iskreno ja ne znam od kud vama računica od 10 mil eura bez osvojenog boda u KL, to je skoro na razini Chelsea koji ju je osvojio. Bolesna računica koja ne priča o profitu nego prihodu. Kaj i dalje zvuči nerealno i preuveličano.
  • Crusades
    26.1k
    "Fenerbahče je postigao potpuni dogovor s Rijekom oko transfera Nike Jankovića, ali je, zbog pristiglih reakcija, odlučio odgoditi realizaciju posla. Sportski direktor Fenerbahčea Devin Özek nazvao je sportskog direktora Rijeke Antoninija Čulinu i izvijestio ga o situaciji."
  • ElDorado
    15.2k
    možda ne plaćaju dobavljače :)
  • NORTE
    27.4k
    Mene zanima koja je konkretno razlika sponzoru igra li Hajduk KL ili ne? Sta Tommyu znaci reklama na dresu u nekom random poljsko, rumunjsko, madarskom gradicu? — Efes Pilsen

Taj sponzor nije Tommy.
    A Tommyju svakako znači vidljivost na tržištima odakle dolaze turisti.
  • Jurki
    27.9k
    Ta prica o tovarskoj zaradi ako uđu u ligasku fazu kornfleks lige su na razni price "svi vide kad sam pijan, al nitko ne vidi kad sam žedan".
    Njima je konf liga isto ko i nama Liga prvaka i kak imaju nasi igraci uglavljene bonuse za LP tak imaju i oni sigurno za konf ligu.
    Ima tu ljudi iz kluba koji jako dobro znaju koliki su troskovi organizacije jedne europske utakmice i sve se moze vrlo lako izracunati.
    Jedna konf liga u njihovoj situaciji njima znaci jako puno, ali u odnosu snaga u Hnlu jako malo ili nista.
    Naravno da bi me vise razveselilo njihovo jos jedno sramocenje.. to im i zelim - samo poraze.
  • crophantom
    8.3k
    kad su njihove financijske dubioze u pitanju, ne moze me nista vise iznenaditi, Jugoslavija u malom :)
  • Efes Pilsen
    17k
    Nije bitno koji je, kazem hipotetski sponzor, pricamo o natjecanju koje vecinom gledaju samo fanovi klubova koji tamo nastupaju.
    Koliko je to veci "reach" i koliko se tocno povrata moze dobit?
    Mislim mi igramo LP, EL redovito i sta to tocno znaci jednom SuperSportu? Kome uopce iz HR znaci ista? Koja to nasa kompanija ima koristi da bilo koji nas klub nosi njihovu reklamu izvan granica HR?
  • Izet Hajrović
    6.3k
    nakon raskida ugovora Srđanu Nediću iz Vukovara, Zona je otišla korak dalje i sabotirala transfer Jankovića u Fenerbahce! Turski fanatici otvorili naš forum, vidjeli naše čuđenje tim poslom i napravili pritisak na vodstvo kluba. :joke:
  • Crusades
    26.1k
    Zona do Konstantinopola!
  • NORTE
    27.4k
    Zona do Konstantinopola! — Crusades

Fenerbahče je u Aziji, Konstatinopol je u Europi.
  • Jurki
    27.9k
    Kome uopce iz HR znaci ista? Koja to nasa kompanija ima koristi da bilo koji nas klub nosi njihovu reklamu izvan granica HR? — Efes Pilsen

Razbacuje se prevec terminom "sponzor" i tu je najveci problem.
    Ako mi nismo svih ovih godina u mogucnosti "najebati" neku jacu firmu da nam bu sponzor u pravom smislu te rijeci (ovi nasi postojeci daju sitnis) onda ne vidim to bome ni u njihovom slucaju.
    Igrali smo lani Ligu prvaka i to vrlo dobro i di su sad ti sponzori?
    Ljudi misle.. pa bude se napravil neki rezultat i kompanije budu cekale u redu da utrpaju vrece i vrece novca u klub. Aha how yes no.
  • vjeko1701
    29.9k
    Nije tolko stvar drugih zemalje i televizija. Više domaćih utakmica (3), više prijenosa na domaćoj televiziji (6). Europske utakmice su po gledanosti na stadionu i na tv-u uz bok derbijima konkurenata za titulu, štoviše, samo su utakmice Dinamo-Hajduk podjednake po gledanosti. To ti je otprilike kao da imaju 6 više derbija u sezoni.
  • Crusades
    26.1k
    Isprike, nisam pisao doktorski rad iz geografije, nego sprdnju na navijačkom forumu
  • Efes Pilsen
    17k
    pa ok, ali publika je ista, sta nije? Pool je, opet, neznatno veci..
  • Hnlovac
    8k
    Mene zanima kak je uspio odlazak Mmaeea u Qarabag kad su azeri došli na naše stranice i pitali kakav je a 90% ljudi reklo da je zak**ac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet