• crophantom
    1.5k
    ovo je ko da je dijete od 2 i pol godine slagalo tekst (na onom linku).
    Je, mozda bi natukli 5 milja od 3 domaće prihoda (bez vjerujem u to, ali ok). Ali troškove organizacije, artikala i svega ostaloga on tu nigdje ne broji, a koliko sam vidio po izvještajima nije da im tu nesto puno ostane.
    Čini mi se po tom tekstu da on maltene izjednacava prihod i profit, a obzirom kolko oni imaju starih dugova za pokriti morali bi se na čistu lovu fokusirati.

Tako da ovih 5 milijuna matchday su pizdarije. Lani ima 6 + 8 bio ukupni prihod od ulaznica i proizvoda, al eto sad ce natuci 5 s 3 utakmice, a da ne govorim da su im i rashodi bili veliki za te stavke te su i sami plakali kako mizernu zarade od toga.

To koda ja sad brojim kolko sam čiste love klubu donio svojim gemistima i hot dogovima, a marža je mizerija.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Mene zanima koja je konkretno razlika sponzoru igra li Hajduk KL ili ne? Sta Tommyu znaci reklama na dresu u nekom random poljsko, rumunjsko, madarskom gradicu?
  • Keyser Soze
    15.4k
    Bistrović ne dolazi u Hajduk ni u HNL, provjereno.Keyser Soze

Inače, Osijek i Rijeka su ga kontaktirali, al su im ponude bile mizerne.
  • FazeN
    768
    pa ja ne vidim da Hajduk može dati love više od njih, nemaju oni za biber
  • Paggini
    63.6k
    Mislim da je pod "matchday" mislio i na prodane ulaznice.NitkoBitan

Zaboravio sam da tim klošarima godisnje ne vrijede za europu :lol: jeje, sve štima

Slazem se s konstatacijom i sam govorim vec sezonama da moramo navijat protiv ako im zelimo lose , a zelimo.
  • Keyser Soze
    15.4k
    Mogu bar duplo od ovog što su mu ponudili Osijek i Rijeka.
  • FazeN
    768
    Ma to bude i ostalo samo na kontaktu, vjv da se smiri Garcia i "suvlasnici"
  • crophantom
    1.5k
    Ja mislim da ako uđu u KL mogu od matchday profita taman pokriti kamate (možda) koje imaju, a od uefa nagrada pokrpati mali dio duga.
    Al oni bez jos 2 ozbiljne prodaje ne mogu ozbiljnije popraviti financijsku situaciju.

A dam se kladiti ako uđu u KL da neće pokrivati s tim stare dugove nego ce odmah u jos jedan all in, izmoliti ce neke kamatare da ih jos malo pokriju.
  • DiddyGuela
    4k
    Jedini ociti benefit od igranja Kikiriki lige je pumpanje koeficijenta sto im znaci nositeljstvo kroz sva 4. pretkola.

Ali na kraju dana, sto ti znaci nositeljstvo ako si loš. Pa bili su oni nositelji protiv Gzire i Ružnogbureka pa su zavrsili kako vec jesu.

Kontinuirano igranje Europe i zaradu kroz Europu mozes imati tek kada imas kontinuitet kvalitete unutar momcadi, pametnog ulaganja i strpljenja. To je zacarani krug ulaganja i kvalitetnog rada kroz duzi niz godina. Oni Europi pristupaju na ho-ruk nacin, kao sto igraju HNL.
  • rokikaciga
    4.1k
    Jedini ociti benefit od igranja Kikiriki lige je pumpanje koeficijenta sto im znaci nositeljstvo kroz sva 4. pretkola.DiddyGuela

I to da prodaju nekog od svojih igraca za barem nekakvu lovu
  • FazeN
    768
    Mi pričamo o njihovom ulasku u KL a oni još ove amatere prošli nisu..a ako ih i prođu ne vjerujem da ovakvom igrom mogu proći Poljake..jedino ako Livaja neki k napravi
  • rokikaciga
    4.1k
    jedino ako Livaja neki k napraviFazeN

Moze jedino crveni dobit jer gol nebu zabio
  • Zg123
    2.3k
    Ma kakav Bistrovic sta ce im jos jedna 8ica, jedino ako su ludi
  • Filip85
    469
    nemoj coprat, tak se pisalo i kad je krovinovic zadnji put imao asist, pa je udjelio jedan protiv city-a :sweat:
  • FazeN
    768
    Ma kakav Bistrovic sta ce im jos jedna 8ica, jedino ako su ludiZg123

Ma ništa od toga, agent potvrdio. Vjv ostalo na kontaktu da se smiri trener i Udruga. Isti k kao sa Savicem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet