• FazeN
    768
    Rakitić kontaktirao Bistrovića. Dogovori u tijeku, Garcia odborio igrača
  • Dino
    4.2k
    Garcia odborio igračaFazeN

Njega se pita? :sweat:
  • FazeN
    768
    pita kao mene :lol: ali da odobrio je kažu mi haha
  • ElDorado
    5.2k
    On bi im bio dobar pick
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Bistrovic je isto navodno Dinamovac, pa ce otic doli.. Koliko je on zapeo kad ne moze naci normalan angazman nego bas zgadija?
  • Mlađi referent
    13.8k
    Bistrović je dobar igrač, ali nije šestica koju traže
  • FazeN
    768
    Stvarno nemam info zasad koja je faza, ali provjereno mi je rečeno da je sinoć Rakitić ostvario kontakt i da bi Bistrović trebao doći ovaj tjedan u Split na dogovore.
    To jedino mogu sigurno tvrditi sve ostalo mi je nagađanje
  • Crni86
    14k
    Mozda nepopularno ali bistrovic-pajazit bi im bio najbolji fit na sesticama unazad zadnjih 5-6 godina. (Makar i dalje mislim da je to bezveze ali po mojem nekom videnju taj duo mi do sad ima najvise smisla)

Ispred njih krovinovic i po meni najbolji vezni red u zadnjih 5,6 godina.
  • Crusades
    17.7k
    S obzirom na financijske (ne)mogućnosti dovođenje Pajazitija i Bistrovića im je najveći maksimum koji mogu napravit.
  • FazeN
    768
    Ne želim tvrdit al ozbiljne su optužbe, ali ajmo rec da san NAČUO samo da Rakitić pumpa lovu do konfercencijske da se klub izvadi iz govana a kasnije sponzori i KL ako izbore dođu.
    NAČUO sam samo ponavljam, da me Tovari koji čitaju ne pljuju
  • Paggini
    63.6k
    A mislim, tako funkcioniraju vec godinama, zasto bi se ista promijenilo, samo nadju drugog lika s lovom
  • Eduardo
    25.5k
    Bistrović je dobar igračMlađi referent

I krivac zbog kojeg prije par sezona nismo završili grupnu fazu Europske lige bez primljenog gola... zabio nam je jedini gol i to pred kraj tekme.

Bistrovic je isto navodno DinamovacEfes Pilsen

Moguće. Pisalo se nešto o tome kad smo igrali s CSKA i kad nam je zabio gore spomenuti gol.
  • jedan u nizu
    14.6k
    Ne želim tvrdit al ozbiljne su optužbe, ali ajmo rec da san NAČUO samo da Rakitić pumpa lovu do konfercencijske da se klub izvadi iz govana a kasnije sponzori i KL ako izbore dođu.
    NAČUO sam samo ponavljam, da me Tovari koji čitaju ne pljuju
    FazeN

oh-no-anyway.jpg
  • Omake
    11k
    Bistrović je solo 6 u 433 zadnji put igra u 2022 godini u porazu od 4 1.
    U Eredivise je baš bio katastrofa defenzivno, u Rusiji više loš nego dobar po tom pitanju. Statistički djeluje indentično Pajazitiju (minus kratka dodavanja gdje je Pajaziti elitan cijelu karijeru)

Edit

Dojma sam da je i Vucevic a i ovi skauti iz Barce su došli u hajdug dosta nepripremljeni. Svaka meta dosad je bio igrač kojeg bi prosječan navijač doveo

eUTwYkP.png
  • FazeN
    768
    Vidjet ćemo što će tu biti, ponudu ima samo msm da mu Hajduk lovu koju on zarađuje dati ne može nema kako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet