• bbb medimurje
    5.1k
    Mislim da su istrijani nekaj pisali da su pripreme bile lose i da nikako nisu spremni za pocetak sezone
  • rokikaciga
    14.5k
    Kolic je stvarno los golman. Krive procjene konstantno
  • Zvonkec
    552
    Filipović ide u istru na posudbu? (he, he, he)
  • Zvonkec
    552
    Neznam kak bu to u kontinuitetu, ali onaj bulat jučer kaj je iz 4. lige došo je alison za ovu tarabu
  • dmil
    1.4k
    za decka koji je dosao iz NK Kamena Podbablje, odradio je jako korektan posao.

S obzirom da je Posavec uhvatio jedinicu u Lokomotivi, nebi me sokiralo da Subaric ode u Vukovar s obzirom da je Vukovarac
  • Dzoni
    6k
    Dobar je ovaj mladi Diop, vrlo čvrst u duelima
  • NORTE
    24.7k
    Hns je sramotan!
    Kako za igrače koji u Puli igraju po ljetnom suncu na 35°, tako i za navijače i turiste.

Tekma u Puli usred turističke sezone se igra u 18:00 po najvećem suncu (ljudi po plažama) umjesto u 21:00 kad bi vjerojatno bio pun stadion, kao jedan veliki event u Puli i Istri.

Istovremeno se na potpuno natkrivenom stadionu u Osijeku (u kojem nema ni 10 turista) koji bi u 18:00 već cijeli bio u hladu tekma igra tek u 21:00.

Nije sve u TV prijenosima, na tome ionako zarade tijekom sezone, ovo je stvarno tragedija.
  • Paggini
    86.6k
    Buraz u Osijeku je puno gore za igrati u 21h nego u Puli u 18h hahah
  • Zvonkec
    552
    Za ovo kolko se maxtv za sve pita (npr. samo zadnje kolo svi u isto vrijeme a 3 kandidata za naslov) realno bi bilo da su iskeširali 2-3x više para a oni se hvale s povećanjem osjetno manjim od inflacije
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Dakle do prekjučer stvarno nije bio problem, ali zadnja dva dana je nesnošljivo vruće. Na istoku se nemre bit

Edit: 3483 gledatelja. Bilo bi barem 5k da nije vruće!
  • Medvedgrad
    877
    Trenutno je u Puli 30°C a u Osijeku 32-33°C.
  • Hebimir Strašni
    246
    To ni meni nije jasno. Pukni Lawala na desno Rozića ljevo i tarapana....razočarao me ovaj Tomić, imao sam bolje mišljenje o njemu kao treneru.
  • Zagi
    17.7k
    Pomoćni digne zastavicu u trenutku dodavanja kao da smo u pre-VAR vremenima, a imaju jasan naputak da to ne rade. Ispadne u krivu.
    Na drugim tekmama se pusti igrača koji je 3m u očitom zaleđu.

Čušpajz
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Cisti drugi zuti za Pajaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.