• bbb medimurje
    4.2k
    Mislim da su istrijani nekaj pisali da su pripreme bile lose i da nikako nisu spremni za pocetak sezone
  • rokikaciga
    4.1k
    Kolic je stvarno los golman. Krive procjene konstantno
  • Zvonkec
    292
    Filipović ide u istru na posudbu? (he, he, he)
  • Zvonkec
    292
    Neznam kak bu to u kontinuitetu, ali onaj bulat jučer kaj je iz 4. lige došo je alison za ovu tarabu
  • dmil
    852
    za decka koji je dosao iz NK Kamena Podbablje, odradio je jako korektan posao.

S obzirom da je Posavec uhvatio jedinicu u Lokomotivi, nebi me sokiralo da Subaric ode u Vukovar s obzirom da je Vukovarac
  • Dzoni
    1.8k
    Dobar je ovaj mladi Diop, vrlo čvrst u duelima
  • NORTE
    18.1k
    Hns je sramotan!
    Kako za igrače koji u Puli igraju po ljetnom suncu na 35°, tako i za navijače i turiste.

Tekma u Puli usred turističke sezone se igra u 18:00 po najvećem suncu (ljudi po plažama) umjesto u 21:00 kad bi vjerojatno bio pun stadion, kao jedan veliki event u Puli i Istri.

Istovremeno se na potpuno natkrivenom stadionu u Osijeku (u kojem nema ni 10 turista) koji bi u 18:00 već cijeli bio u hladu tekma igra tek u 21:00.

Nije sve u TV prijenosima, na tome ionako zarade tijekom sezone, ovo je stvarno tragedija.
  • Paggini
    63.3k
    Buraz u Osijeku je puno gore za igrati u 21h nego u Puli u 18h hahah
  • Zvonkec
    292
    Za ovo kolko se maxtv za sve pita (npr. samo zadnje kolo svi u isto vrijeme a 3 kandidata za naslov) realno bi bilo da su iskeširali 2-3x više para a oni se hvale s povećanjem osjetno manjim od inflacije
  • Tvrdica McTvrdi
    1.5k
    Dakle do prekjučer stvarno nije bio problem, ali zadnja dva dana je nesnošljivo vruće. Na istoku se nemre bit

Edit: 3483 gledatelja. Bilo bi barem 5k da nije vruće!
  • Medvedgrad
    661
    Trenutno je u Puli 30°C a u Osijeku 32-33°C.
  • Hebimir Strašni
    142
    To ni meni nije jasno. Pukni Lawala na desno Rozića ljevo i tarapana....razočarao me ovaj Tomić, imao sam bolje mišljenje o njemu kao treneru.
  • Zagi
    11.1k
    Pomoćni digne zastavicu u trenutku dodavanja kao da smo u pre-VAR vremenima, a imaju jasan naputak da to ne rade. Ispadne u krivu.
    Na drugim tekmama se pusti igrača koji je 3m u očitom zaleđu.

Čušpajz
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Cisti drugi zuti za Pajaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url