• rokikaciga
    4.1k
    imao sam bolje mišljenje o njemu kao treneru.Hebimir Strašni

Ja nisam, gledao sam ga jos dok je prvo dosao u Loksu. Imao je srece sa vrhunskim igracima i nakon toga uvijek nekako razocaraju njegove ekipe

Moram priznat da mi nedostaje Feta Fetai :confused:
  • Hebimir Strašni
    142
    Očito imaš bolje "oko" meni je u loksi bio top naročito je imo moj respect kad mu je Šika prodo cijelu momčad a ovaj se s onom momčadi držo odlično protiv austrijanaca.
  • Zagi
    11.1k
    Imao je srece sa vrhunskim igracima i nakon toga uvijek nekako razocaraju njegove ekiperokikaciga
    lok.png

Slažem se . MEGA ekipa za HNL standard.
    Rezultati nakon toga pokazuju trenerski limit.
  • Dzoni
    1.8k
    Lokomotiva nestala 2.poluvrijeme
  • Zg123
    2.2k
    Ma nece moci Lokmotiva s ovim kadrom ista napraviti, bit ce to borba s Vukovarom za opstanak
  • rokikaciga
    4.1k
    Ma nije on neznalica da se razumijemo. Nego je ispodprosjecan HNL trener...po meni. I meduljudski odnosi su mu isto losi po nekim mojom informacijama.
  • San Lorenzo
    20.8k

Sumnjam, od Vukovara očekujem da budu konkurentni ovih prvih desetak kola dok ih još drži adrenalin igranja prve lige, kad to prođe i prvi ispred njih se odljepi na 5, 6 bodova, bit će klub za nabijanje gol razlike.
  • Zagi
    11.1k
    Čekaj ...
    ovo:
    nije on neznalica da se razumijemorokikaciga
    i ovo:
    Nego je ispodprosjecan HNL trener.rokikaciga
    .. je kontradiktorno :rofl:
    Onda veliš da mu međuljudski odnosi nisu forte. Onda pričaju iz Istre da pripreme nisu dobro odrađene.

Pa dobro, koji mu je adut onda?
  • Zg123
    2.2k
    a gle Loksa nema niti jednu pravu spicu i ulazi im s klupe djecurlija, nije to nesto pretjerano bolji kadar od Vukovara. Imaju par prvoligaskih igraca za razliku od Vukovara ali nekako mi ne uljeva povjerenje da ce to biti dovoljno za opstanak
  • IvanPerić1945
    181
    Aaa Rozića, umalo ga uvali
  • Kruno
    1k
    Koji sreckovici
  • Logistika
    1.5k
    Bas dobra utakmica
  • NB86
    17k
    Top drugo poluvrijeme
  • rokikaciga
    4.1k
    Da je neznalica bio bi skroz potkapacitiran i nikad mu ekipe nebi licile na nista. Meni je neznalica osoba koja kurca ne razumije kao da random osobu stavis na klupu Istre. Ili Ivajlo Petev. Tomic neki kurac zna ali je ispodprosjecan HNL trener. Znaci da je bolji od cca 1-2-3 trenera. To pokazuje jer mu Rozic grije klupu vec drugu utakmicu zaredom iako je bio jedan od najboljih Istrinih igraca prosle godine i cak je imao jak lobi ovdje da se dopelja u Dinamo. Evo drugo poluvrijeme to bolje izgleda cim je ispravio pogreske. Da je neznalica ne bi nis mjenjao ili bi jos vise sjebao.

A ovo za meduljudske odnose se odnosi na neke informacije od prije 5-6-7 godina..ne znam je li poboljsao kaj u tom dijelu od tada. Fizicki su mu ekipe uvijek bile cist oke, ne znam kaj je problem ove godine.
  • Hebimir Strašni
    142
    Ovoj Istri bi Filipović ili Čavlina legli ko budali šamar. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention