• Crni86
    13.9k
    lijepo to zvuci, ali sve dok je u svlacioni on ce radit razdor ak nije po njegovom. Ionako ga svi gledaju ko boga.

A da se caci baluna neda novi ugovor bi dole izbio treci svjetski rat. Sami su si krivi za to pa sada neka im.
  • Kumerle
    1.1k

Slažem se, mislim da je ovo Livajina zadnja sezona u Highdugu.
  • Pacho
    3.6k

Kmecanje u vezi Petka ce biti kao prdac vs uragan pete kategorije ako orjuna odjebe masnokosog sofera. Neka, jer klub radi bozanstvo od lika s jednim golom iz penala u utakmicama protiv sisaca ovaca i iznajmljivaca suncobrana
  • Jay
    2.5k
    Samo je razlika što oni nemaju mudonju kakvu mi imamo koja će bez treptaja pokazati vrata igraču, zvao se on Petković, Pjaca ili livaja.
  • Crni86
    13.9k
    Evo narativa koji vlada u novinama o kojem smo pricali nakon hajduk- dinamo city. Dinamo je po meni odigrao puno bolje od tovara, izdominirali smo utakmkcu u svim pogledima na kraju i pobjedio 3:0 te nije gubio u niti jednom trenutku.

“ Iz puno se različitih kuteva može promatrati ta utakmica. Od onih, za Dinamo zabrinjavajućih, 40-ak minuta, u kojima je Vukovar bio nesretan što nije vodio”

A da je dinamo zabio beljin pokusaj ili onaj vidovicev pokusaj? To nije bilo u prvom poluvremenu? Brojni pokusaji koji su bili sasvim dobri samo su isli direktno u golmana. Eh sta da smo bili tu konecntriraniji… pa vukovar bi doma otiso sa 10 komada. Konstantno se pokusava stvorit neka slika da nista ne valja kada mi odigramo nesto ispod nase razine… meni prvo poluvrijeme nije uopce bilo tako lose, samo smo se trazili opet malo jer je ovo bila skroz drugacija tekma nego protiv osijeka.

I odmah dan nakon se vidi ta retorika medija koja nije nikako ujednacena prema nama i tovarima.
  • Paggini
    63.3k
    Posjed 72%
    Udarci 28
    Udarci u okvir 11
    xG 3.70 / xG vukovara 0.2
    3 gola
    0 primljenih golova

Novine:

"Dinamo se treba brinuti"

Da bi mi dobili pozitivan clanak, trebamo zabiti 6 golova, bez itijednog prelaska centra protivnika, sve ostalo je razlog za brigu.

Ima problema, da, ali ovo jučer je bilo baš kvalitetno odrađivanje
  • DerHerrKool
    3
    ja takve stvari odlučim gledat iz pozitivne perspektive. Dinamo je na toliko višoj razini da se nas mjeri drugačije. Znam da to nije namjera “novinara” al ja zbog svog mentalnog mira tako “shvatim”
  • Str1nger Bell
    2.5k
    Posjed 72%
    Udarci 28
    Udarci u okvir 11
    xG 3.70
    3 gola
    0 primljenih golova
    Paggini

I mršavih 16 kornera.
  • Paggini
    63.3k

16 kornera i 1 gol iz kornera, znači ratio golova iz kornera je 6%, Dinamo se treba brinuti
  • DerHerrKool
    3
    Ima problema, daPaggini

Pa ja neznam jel netko stvarno očekuje da u ovoj fazi nema problema.
  • Crni86
    13.9k
    ja to gledam iz perspektive da netko konstantno pokusava u est nemir u svlacionicu, klub i medu navijace. Pogotovo one obicnije navijace.

Da li je ekipa nova? Je. Da li to znaci da ce forma varirat kako kroz utakmicu tako i korz kola? Znaci.
    Jedno je sagledat nesto objektivno i ukazat i rec vidla se neuigranost, imao je vukovar prilike i trener ce na tome morat poradit. 70 minuta jako dobre igre i 20 minuta nesto slabije sto je normalno za ovu fazu - eto to je objektivno novinarsko stajaliste.

Ali konstatacija da je utakmica mogla krenut u drugom smjeru je retardirana. Mi smo u prvom pol isto tako imali svojih prilika i to jako dobrih. Mogla je otic na bilo ciju stranu to je faking nogomet. Novinari valjda misle da ce dinamo u ligi dopustiti 3 prilike u cijeloj sezoni. Ne realno i time iskrivljuju ocekivanja obicnih navijaca koji citaju to sranje.

Paggini je gore lijepo sazeo. Apsolutna dominacija. Imali problema? Jesmo. I bit ce ih jos, necemo se uigrat preko noci. Ali to je nogomet. Sve me strah natpisa kad prvi put remiziramo u ligi ili izgubimo. Kao da se to nikada nije dogodilo ce biti natpisi
  • Kumerle
    1.1k
    16 kornera i 1 gol iz kornera, znači ratio golova iz kornera je 6%, Dinamo se treba brinutiPaggini

A vele da je korner pola gola... kako mi onda samo jedan gol iz 16? Razlog za brigu!
  • DerHerrKool
    3
    Slažem se ja sa tobom potpuno, samo mi je fakat pun k takvih, pa zbog sebe valjda već automatski mijenjam u glavi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet