• Peškaman
    9.3k
    Skupo će Istra platiti što su pustili Majkića, Kolić dvije utakmice dvije pogreške.
    Inače, Marešić u početnoj Istre,zar nije on trebao već biti u Hajduku?
  • din
    1.3k
    Kolic katastrofa reakcija, jedan od najgorih golmana lige
  • rokikaciga
    14.5k
    Stojakovic je ovo jako lijepo napravio. Samo sam cekao da sjebe nekaj
  • jp23
    4k
    Hmm posuditi jednog golmana Vukovaru, drugog Istri?
  • Ludovic IX
    11.8k
    Narativ je da je dinamo uložio 17 miliona I njje savrsen a po njima bi valjda trebao biti . Da, uložili smo 17 miliona u 15 igrača. I prodali sa sucicem 20 za 35 milja. I vrijedimo 20 milja manje nego lani.

Da smo prodali za 18 milja I ne uložili niti jedan , bili bi financijski na istom ali jel bi i onda netko pričao o tome kako je dinamo uložio puste milione a ne pobjeđuje 5:0 u prvom poluvremenu.

Dinamova ekipa je potencijal i to po meni veći nego ekipa koja je vrijedilo preko 100 milja prije par godina. Vjerujem da imamo vise nego onda igrača koji mogu vrijediti 10+ milja na TM-u.

Ali je tek potencijal i treba vremena da potencijal postane vrijednost.
  • Zg123
    3.6k
    Moram priznati da su me iznenadili Sifo i Jelavic, iako je mali uzorak utakmica ekipe im imaju glavu i rep i vidi se trenerski potpis. S druge strane Istra izgleda katastrofalno i totalno neuigrano bez ikakvog plana igre
  • Zagi
    17.7k
    15+ godina treninga i onda relativno sporu loptu odbiješ u polje umjesto u gol aut.
    Kaj rade ti treneri? To bi trebalo biti automatski.
  • rokikaciga
    14.5k
    Zvone, potpisuj Krivaka na zimu
  • bbb medimurje
    5.1k
    Da maresic od prve minute, ipak zapelo s transferom?
  • Ludovic IX
    11.8k
    i takva istra, da je samo malo pametniji bila prije tjedan dana uzela bi i tri boda na tovarlandu
  • Ludovic IX
    11.8k
    19.12.2025. je 6 mjeseci prije isteka ugovora. 19.12.2025, u 00:01, ugovor treba bit vec potpisan
  • Dzoni
    6k
    Tomić i Đalović se natječu tko će biti najgori trener ove sezone, a Lokomotivu sam debelo podcijenio
  • rokikaciga
    14.5k
    Ne kuzim zakaj je Rozic na klupi...
  • Keyser Soze
    19.5k
    Imaš možda odgovor u VIP grupi
  • Zvonkec
    552
    Neznam di je neko predlagao anketu za prvog trenera koji bu dobil pedalu, ali ja kandidiram Tomića uz đalovića. Baš je slaba istra pogotovo u obrani, a kadar im izgleda solidno na papiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.