• Eduardo
    30.8k
    jel se problem koji je prijavio @prefontaine dogodio još kome?

Također i ovaj koji je prijavio @Sajla
    imali smo bug gdje se nova stranica nije prikazivala dok je na njoj samo jedan post, a evo sad se to događa i kad su 2... nisam vidio što su Čagica i Hnlovac napisali dok nisam stisnuo ovaj post — Sajla
  • masacusec
    8.3k
    Iskreno, volio bih da se na ovom mediju malo više angažiraju pripadnici naše tribine, aktivni i neaktivni sa svojim pričama, anegdotama, stavovima i ostalim brijama koje jesu prikladne za forum i javni prostor, jer Dinamo je puno više od 11 igrača, nogometa, sporta.

Sad dok sam na godišnjem, često invociram uspomene na "stare" dane naše tribine, u periodu cca 2003. - bojkot, periodu koji me obilježio kao navijača i u periodu kada sam bio "najluđi, najgluplji, najhrabriji", periodu koji mi je možda bio najdraži u životu, izuzev rođenja dječurlije.
    Neke dečke s tribine prepoznajem ovdje, neki su još latentni, a imaju puno toga za reći.
  • Efes Pilsen
    17k
    Sajlin problem i to bas danas. Ja se samo i iskljucivo logiram preko moba i to radi normalno.
  • rokikaciga
    18.5k
    ↪prefontaine
    jel se problem koji je prijavio prefontaine dogodio još kome?
    — Eduardo

Meni. Tek sad sam uspio uci

A1 mobilni internet, koristim custom DNS da nemam reklame, android, samsung, mozilla firefox
  • prefontaine
    11.2k
    Evo meni je sad proradilo nakon što cijeli dan nije moglo.
  • mlinchica
    7.4k
    :lol: kakav opis! :clap:

IMG-8945.jpg
  • gaTeDZG
    3k
    Pohvale za osvježavanje foruma! :heart:
  • hardek
    13.3k
    Jesam ja jedini koji bi volio da je ova nova kategorija na dnu? Već po nekakvoj špranci obilazim topice i sad redovno ulazim u krivi :lol:
  • rioda
    18.6k

Potpisujem :grin:
  • vlatkomarkovic
    4.2k
    Bravo za pomicanje anketa gore
  • T90d
    3.3k
    Pitanje, je li moguće ovu novu kategoriju, sa anketama, spustiti ispod Malih nogometnih razgovora?

Taman sam se navikao otvarati kategorije bez gledanja i sad uvijek završim u Dinamo Prediction League kad hoću nogometne razgovore otvoriti :monkey:
  • Sajla
    24.5k
    preporučujem ti da koristiš "All discussions" i tako ćeš vidjeti odmah aktivne teme, ne moraš se šaltati od kategorije do kategorije.
  • T90d
    3.3k

Hvala, probao sam, ali navika je navika, ovako duže vremena provedem na forumu :sweat: :monkey:
  • Eduardo
    30.8k
    Ankete ćemo premjestiti dolje prvom prilikom čim se dokopam laptopa... preko mobitela jednostavno neće da odradi potrebnu radnju za premještanje. :zip:
  • Infinity
    21.5k
    S obzirom da je otvaranjem nove kategorije niknulo nekoliko anketa, zelio bih sviju upozoriti da ne otvaraju ankete za sve sto im padne napamet. Prvo moze doci do zasicenja, tj. ljudi s vremenom nece ni odgovarati, pa ce se poceti zaliti, pa ce moderatura morati ukinuti mogucnost otvaranja tema obicnim clanovima. I bojim se da je to lanac koji ce ovim tempom biti ispunjen u jako kratkom roku.

Ukratko. Nemojte pretjerivati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.