• Infinity
    19.2k
    To se moze uraditi, ali bi se moralo uraditi sve rucno. Neki dan sam ja dao jedan prijedlog na razmatranje, ali zahtjeva posao. Svi odabrani korisnici bi morali imati neku ulogu na forumu, nesto kao moderator, ali bez ikakvih ovlasti, ali bi ih tako mogli svrstati u jednu skupinu, te bi se otvaranjem kategorije (ne moze samo jedna tema) toj skupini omogucio pristup kategoriji u kojoj se nalazi odredjena tema, u ovom slucaju streamovi.

Sad je pitanje da li zelis da pristup ima 5, 50 ili 500 ljudi? Bojim se da ce otici u siroko i da ce opet biti problem. Ja samo ne razumijem zasto je ljudima toliki problem ukucati na youtubeu Osijek - Dinamo i filtrirati live. Uglavnom je dobar onaj s vise gledatelja. Imate i druge portale poput namesorrel.com (bivsi rdlive), bhliga.com itd.

Nekad je stvarno tesko naci stream, pogotovo za prijateljske utakmice, ali za prvenstvene treba doslovno jedna minuta. Nama raditi sav taj posao na forumu je previse, pogotovo kad razmislim koliko je stream jednostavno za pronaci. Netko bi mozda trebao provesti sate da bi nekome ustedio jednu minutu u pronalasku streama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.