• Paggini
    62.6k
    MarleySiniša Nokti Novi Profiljedan u nizu

MarleySiniša Nokti privatno ex Grbeša
  • serbus
    5.2k

Muž se uključio nakon što je Marley malo previše puta spomenula majkija doma :rofl:
  • Marktwain
    695
    Ak se nije uključio kad je čuo za Nevistića...
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Marley kad ugleda majkija ćućnut će iza šanka momentalno
  • jedan u nizu
    14.4k
    Ak se nije uključio kad je čuo za Nevistića...Marktwain

Nemoj tako.

Uvjeren sam da Marley i Siniša (zao mi je, ali od danas ga znamo pod Siniša) imaju pakt o poznatoj osobi s kojom mogu završiti zaglavljeni u liftu (khm khm).

Tako recimo moja zena i ja imamo pakt da ako se ikada nadem sa Salmom Hayek u liftu, smijem navaliti na nju kao penzić na sjedalo u tramvaju u 7 ujutro.

(prije koju godinu je snimala film u Rovinju, ali nisam uspio nagovoriti zenu na vikend izlet tamo -.- , sigurno nije htjela riskirati )
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Tako recimo moja zena i ja imamo pakt da ako se ikada nadem sa Salmom Hayek u liftu, smijem navaliti na nju kao penzić na sjedalo u tramvaju u 7 ujutro.jedan u nizu

Mislim da si se tu zajebo, jer veća je šansa da će žena pronać svog sretnog dobitnika
  • jedan u nizu
    14.4k
    Mislim da si se tu zajebo, jer veća je šansa da će žena pronać svog sretnog dobitnikaTvrdica McTvrdi

To si je i ona mislila dok nije vidjela da Salmica boravi u Hrvatskoj. Odmah su se stisle gace.
  • Marktwain
    695

Pakt je super kad veliš nekog celebritya, al spomeni samo sisatu Mariju kaj reže salame u prvom Konzumu...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k

Zvuči kao skladan odnos :lol:
  • Marley
    4.6k
    Ma jooooj vi muski nikako shvatit da mi zene NE funkcioniramo kao vi i nije nam samo jedna stvar na pameti :wink:
    Kako je meni muz objasnio; mi frajeri kad vidimo zensku na cesti, imamo samo dvije opcije u glavi- bi li, ili ne bi.
    E pa guess what, zene su malo kompliciranije od tog sistema :razz:

Neva i sad visi na zidu u mojoj kuhinji (kalendar, mislim), i moj muz nema apsolutno nikakav problem s tim. Ma na kavu bi me pustio s njim odmah sutra haha... Nema tu prljavih misli kak si vi svi zamisljate :smile:
    A bracni partneri kad se dovoljno poznaju i postoji nesto sto se zove povjerenje, sto bi trebalo biti temelj svakog braka jel...onda nema nikih problema!
  • jedan u nizu
    14.4k
    imamo samo dvije opcije u glavi- bi li, ili ne bi.Marley

Ima tu vise opcija:

• bi ali jedva
    • bi
    • bi i nebi joj nista naplatio
    • bi i djecu bi joj posvojio
    • bi i uzeo bi njeno prezime
    • ne bi

Nema tu prljavih misli kak si vi svi zamisljateMarley

Nemam ni ja prljavih misli sa Salmom. Sve su to lijepe, ciste misli, samo pozitiva! :wink:
  • Dino
    4.1k
    Salmom Hayekjedan u nizu

Ukusi i dozivljaj izgleda odredene osobe "iz vise ociju" su mi preluda psihologija. Recimo meni ona nikad ne bi bila ta jedna osoba (kad bih samo jednu mogao navesti) u tom paktu. Daleko od tog da ne pripada jednoj od ovih prvih pet bi/ne bi opcija, ali ono jel ima neki poseban razlog ili je to mozda samo razlika u godinama pa ja ne kuzim :lol:
  • Marktwain
    695
    Rekao bi da je to generacijski, gledao je ples sa zmijom.
  • jedan u nizu
    14.4k
    Recimo meni ona nikad ne bi bila ta jedna osobaDino

giphy.gif

ali ono jel ima neki poseban razlog ili je to mozda samo razlika u godinama pa ja ne kuzim :lol:Dino

Ostajem vjeran kao pas jos od ''Desperada''
    A zena je i 30 godina nakon toga bomba (neki bi rekli jos i veca)
  • Dino
    4.1k
    Ostajem vjeran kao pas jos od ''Desperada''jedan u nizu

U pravu si, nemres varat celebrity simpatije :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.