• Kujtim Shalla
    5.9k
    da nije glava u pitanju?
  • Droljo
    20.1k
    Malo kontinentalnog opuštanja..
    IMG-20250806-174618.jpg
  • PetkoDaniOršaGol
    505
    Restoran Didova kuća u Šimunima, bomba od klope. Šimuni imaju super plažu da dva tri beach bara/restorana, može se fino pojest, opuštena je atmosfera.

Maslinici na Lunu kao što je već netko spomenuo. Metajna je također jako zanimljiva, imaju uređenu šetnjicu koje jednim djelom prolazi po mjesečevoj površini sa spektakularnim pogledima, super birc/gusarski brod na plaži.

Konoba Boškinac - Michelin zvjezdica klopa, divan ambijent.

Ako vas zanima kako se radi paški sir, onda pravac Kolan, tvornica sira Gligora, imaju kratki tour po proizvodnom pogonu, ful zanimljivo, kasnije u predivno uređenoj sali imate degustacijske menije sira i ostalih delicija...
  • Marley
    4.6k
    Festa od sira u Kolanu, zadnji petak u kolovozu.
    Tko me pronadje na standu, castim domacim proizvodom po izboru :wink:
  • Droljo
    20.1k
    u KolanuMarley

Prvo reci šta je kolan :lol:
  • Dino
    4.1k

Prerano si najavila, nece ti se isplatit podijelit tolko tog :rofl:
  • Droljo
    20.1k

Sad kad ekipa krene od štanda do štanda; jesi ti Marley? :lol:
    Đaba je đaba :cool:
  • Dino
    4.1k

Deset likova u koloni u Dinamovim obiljezjima traze Marley da izbije koji dimljeni sir :lol:
  • Noel
    14.4k
    Majki napada i uletava 1/1.
  • Droljo
    20.1k
    njega bude skužila lagano, fino dinamov novčanik, dve vrste kupusa pod miškom i čaj u ruci.
  • Medvedgrad
    647
    I dvi vrste čaja, crni i zeleni.
  • jedan u nizu
    14.4k
    Majki napada i uletava 1/1.Noel

''Danas mi se dogodila jako zanimljiva stvar koju san odlucio podijeliti sa vama.

Idem na festu od sira u Kolanu, zamisljen, razmisljan o integraciji sustava skolstva u automobilska natjecanja, narocito formulu 1.

Naletim na stand sa nekim sirevima. Zaintrigira me jedan. Pitam gospodicnu koja radi tamo kakav je sir.
    Kaze ona meni licis mi malo na miks Kovacica i mog omiljenog nogometasa Nevistica.

Nevistica? Pitam ju dal prati nogomet, i da li to znaci da navija za dinamo.
    Kaze da da, da je veliki fan, i da ona strastveno prati nogomet, iako joj muz ne prati nogomet uopce.

I tako prica po prica, osmijehne mi se, na racun napise malo 'd' i kaze, kada si u Zagrebu, javi se.

Svida mi se to.
    Kratko. Jasno. Direktno. Sarmantno.
    Mislio sam nesto zapoceti, ali kada je spomenula muza zastao sam.
    Ne znam, nisam ja za takve sheme. Ona udana a ja solo.
    Kaj vi kazete decki?

Al zanimljivo. Nebi rekao da bi naisao na navijac dinama u Kolanu, a pogotovo pripadnicu njeznijeg spola.

Svijet je mali.''

p.s.
    Svi likovi su inspirirani stvarnim osobama, ali nisu u potpunosti istiniti. Neki dogadaji i dijalozi su preuvelicani radi dramskog efekta, te ne moraju nuzno biti istiniti.
  • Probirštift
    973
    Zaboravio si napisati da ti se čini inteligentna iz kratkog razgovora s njom
  • Marley
    4.6k
    muz i ja upravo oplakasmo od smijeha citajuci, svaka cast kako si ovo skinuo :lol: :lol: :ok:
  • jedan u nizu
    14.4k
    muz i ja upravo oplakasmo od smijeha citajuciMarley

znaci i muz je upucen u dogadanja na zoni. (razumljivo)

A kako to da nemate onda neki zajednicki racun na zoni?

MarleySiniša Nokti Novi Profil
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.