• Dinamosaur
    2.4k
    puno vrhunskih obiteljskih vinarija koje se isplati posjetiti, Šoškić, Tomac, Režek, Ivančić, Jagunić, Kurtalj itd...Dinamosaur

Izgleda da i Axl Rose cita Zonu :razz:
    Nadrealno da je bil u Jaski kod Tomca

https://www.vecernji.hr/showbiz/foto-wow-axl-rose-iz-guns-n-rosesa-posjetio-hrvatsku-evo-sto-je-sve-radio-i-koja-je-mjesta-posjetio-1881946
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Nebi sad htio potpaljivati vatru ali slušati ove gluposti sjever jug je strašno. Za razliku od ljudi iz zagreba koji su naplaćivali svaki centimetar parkinga(čast izuzecima), ljudi u sinju su po poljima trpali auta i nisu uzimali ni eura za to, barem ja to nisam vidio. Neki su uzimali dobrovoljno u humanitarne svrhe, nudili pića hranu ljudima. Ne treba na ovakvim stvarima i u ovakvim situacijama raditi podjele. Svi smo Hrvati i slavimo pobjedu! Moje osobni dojam da je koncert jednako dobar bio. Čak atmosfera u zg bolja. Otpjeva je malo jače pjesme u sinju ali vjerujem da je tu politika odradila svoje u zagrebu. U svakom slučaju, ZDS! Živjeli!
  • Paggini
    62.7k

https://streamable.com/oy5cgf

Izletio mi video ove apsolutne ikone, lik dao slobodno da se narod na njegovoj njivi parkira
  • Marley
    4.6k
    Dolje vam je narod bas karakteristican. Jesu dijelom sirovi, u nekim stavovima cak i primitivni, temperamentni, glasni za popizdit :lol: ali su otvoreni, jednostavni, friendly, primit ce te lijepo i dati sve. Moj muz se iznenadio kad je prvi put dosao dolje, a isto je Dalmatinac. Jer kod njega su ljudi sasvim drugaciji, bas iskvareni jako. Mozda je do turizma, ne znam.

Sto se tice glasnoce, ja se i dan danas derem dok pricam, gdje god. Ne daj Boze vozit se sa mnom u tramvaju od sramote :lol:
    (Sorry @mlinchica trudim se ja, ali geni su to kameni, krkanski :heart: :blush:)
  • Droljo
    20.1k

Šta se ti i @mlinchica družite?
  • mlinchica
    3.5k
    na zapadu da, po tramvajima ne :lol:

Sorry mlinchica trudim se ja, ali geni su to kameni, krkanski :heart: :blush:)Marley

Samo ti budi svoja. Jesi nabavila Purgericu? :joke:
  • Droljo
    20.1k
    na zapadu da, po tramvajima nemlinchica

Kul. To sa foruma ili od prije?
  • mlinchica
    3.5k
    Zona je ključ. :grin:
  • znajdatevolimja
    1.5k
    Bok dečki,

Djevojka i ja ćemo sljedeća 3 tjedna provesti na ljetovanju na Pagu, u Novalji. Nije nam prvi put ovdje, dapače, ali uvijek smo bili oni jedni od onih koji idu na istu plažu i ne istražuju mjesto gdje ljetuju dovoljno. Zbog toga nam je nekoliko puta već bilo žao te sada to želimo promijeniti i iskoristiti vrijeme što bolje.

Znam da bih vjerojatno sve mogao naći na internetu, ali ne vjerujem tripadvisor stranicama jer su mnoge od njih tipični catfish i reklame.

Stoga, molim vas da podijelite sve svoje prijedloge i pozitivna iskustva oko ljetovanja ovdje (Pag i okolica)

Unaprijed hvala i plavi pozdrav svima!

Živjeli!
  • marcio amoroso
    44.3k

Ja sam već godinama tamo. Plaža Babe u Novalji je meni najdraža, plaža Planjka na ulazu u staru Novalju je ok ako voliš pijesak. Što se tiče hrane Starac i More ako voliš morske plodove. Skupo je, ali je hrana baš top. Konoba Prtorić u Kolanu je odlična za domaću janjetinu.

Inače je Novalja meni top jer ima brdo plaža i brdo mogućnosti. Mi smo zadnjih par godina bili u kampu Straško koji je meni bolesno dobar.
  • znajdatevolimja
    1.5k

Osobno, od plaža mi je najljepša Jadra, stvarno kristalno čisto i duboko more.

Imaš li što za predložiti od "vanmorskih" aktivnosti?
  • Papastrumf
    18k
    Plaža Babe u Novalji je meni najdraža,marcio amoroso

Na Babama jedino dobro je to sto jedan od beach barova drzi nas decko :grin:
  • marcio amoroso
    44.3k
    Na Babama jedino dobro je to sto jedan od beach barova drzi nas decko :grin:Papastrumf

Jbg, navika je čudo :grin:

Imaš li što za predložiti od "vanmorskih" aktivnosti?znajdatevolimja

A ne znam, tanka je Novalja što se tiče toga. Što se tiče nekih izleta je realno sve dosta daleko. Možeš se provozati prema Lunu koji je na kraju otoka, imaju tamo lunjski maslinici i dosta lijepih plaža na putu tamo. Ja sam inače na moru fokusiran na kavu i kupanje pa me i ne zanima ništa drugo :grin:
  • znajdatevolimja
    1.5k

Kužim sve, ti maslinici su mi već dugo u planu.

Što se tiče Baba, 500 metara od apartmana su mi i nikako da prođem tamo, baš ću proć sutra ujutro.

Hvala ti puno na pomoći kolega!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.