• Ličani1986
    1.4k
    Znači nisi u Dalmaciji na moru kao mi ostali :lol:
    Kad smo kod recenzija ja sam se žalio i vraćena mi je.
    Mislim da je vrijeme za novu rundu, zono probudi se!
    Pachova sekunda inspiracije je dovoljna
  • Mihael2305
    2.7k
    Auuu, pobrisali većinu negativnih recenzija, ajmo ispočetka nabijat recenzije
  • NitkoBitan
    38.9k
    Google brise "sumnjive" recenzije koje se odjednom masovno nabijaju. Tu i tamo mu nabit koju jedinicu uz napomenu "losa hrana" ili "skupo" i bit ce dovoljno za srusit ispod 4.0, da ni jedan furest ne ude unutra :up:

A pod recenziju bi islo i da niti jedan navijac drugih klubova osim Hajduka nije pozeljan, i to na engleskom napisat, pa da vidimo :yum:
  • Bratula
    13
    Nek mi netko pošalje kako se zove restoran.
    Našao
  • veselko tenžera
    8.9k
    ... većina njihovih navijača u ovom restoranu djelovala je napeto i kao da imaju kognitivne probleme i teško im je kontrolirati svoje emocije.

:smile:
  • NVKOD
    14k
    Hajduk ima napadački tandem iz snova! Livaja i Rebić su 2013. zajedno igrali Football Manager

Koji idiotski članak majke mi. Igrao sam i ja s Petkovićem LoL pa nismo osvojili nikakvu titulu..
  • ZgDLions
    2k
    Kak se zove ta špajza da ne trazim uokolo?
    Evo jedna prigodna za njih
    FEE8-B18-A-88-F1-44-CC-99-D6-DAF7-FA5-BDD93.jpg
  • Crni86
    24.9k
    Naslov: PROCURILA PRVA POSTAVA DINAMA ZA VECERAS

tekst:
    Realno, nema previše nepoznanica oko sastava Dinama za večerašnju utakmicu, Kovačević je na pripremama formirao glavninu momčadi pa je pitanje tko će zaigrati u prvih 11 vezano uz taktičke detalje koje je trener Modrih zamislio.
    Dinamo bi u novoj sezoni trebao igrati u formaciji 4-3-3 te je shodno tome očekivani sastav za susret protiv Osijeka:
    Nevistić - Valinčić (Pierre-Gabriel), Dominguez, McKenna, Vinlof - Ljubičić, Mišić, Villar - Lisica (Stojković), Beljo, Vidović
    Tek su dvije moguće dileme za Kovačevića uoči susreta s Osijekom - na poziciji desnog beka mora odlučiti hoće li od prve minute krenuti Valinčić ili Pierre-Gabriel te na desnom krilu bira između Lisice i Stojkovića.

Tportal postaje jedan od najodvratnijih medija polako. Procurila = Nagađamo.
  • Thor
    4.1k
    [img]http://Screenshot-20250802-235654-You-Tube.jpg

Dakle ovo sam danas,sad ubro...:rofl: :rofl: :rofl: ovo je top,topova :rofl: :rofl:
  • ŽacZgb
    403

:lol: :lol: :lol:

Hahahaha :rofl:
  • Pacho
    20.9k
    Predlazem da ovu veliku pobjedu proslavimo obilatim telefenskim narudzbama koje cemo zaboraviti pokupiti. Naravno, u nasem omiljenom fast foodu u Pakostanima.
  • Pacho
    20.9k
    Degenerik Marino Vučkov, vlasnik cetrspetice, u slobodno vrijeme pobjeduje u namjestenim nagradnim igrama.

https://www.bure.hr/novost/izvuceni-dobitnici-burine-nagradne-igre-i-ove-godine-u-bure-kupone-skupi-i-nagrade-pokupi/16

U subotu, 23. ožujka, u 11:00 sati u Bure cash&carry-ju održano je izvlačenje Burine nagradne igre „I ove godine u Bure kupone skupi i nagrade pokupi“. Malena Bella izvukla je glavnog dobitnika i sreću donijela Marinu Vučkovu iz Pakoštana. Marino je prethodno izvučen i za drugu nagradu tako da njegovo iznenađenje nije moglo biti veće.

AISelect-20250802-220251-Firefox.jpg
  • Jos-Optimus
    13.5k
    lagano prve dvije nagrade :lol:
  • Pacho
    20.9k

A osvajac televizora se zove Rafael Boban :grin:

Valjda Marinu nije trebao i TV.
  • Jos-Optimus
    13.5k
    hahaha, katastrofa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.