• Dubbbrava
    1k
    Znači nisi u Dalmaciji na moru kao mi ostali :lol:
    Kad smo kod recenzija ja sam se žalio i vraćena mi je.
    Mislim da je vrijeme za novu rundu, zono probudi se!
    Pachova sekunda inspiracije je dovoljna
  • Mihael2305
    230
    Auuu, pobrisali većinu negativnih recenzija, ajmo ispočetka nabijat recenzije
  • NitkoBitan
    29.9k
    Google brise "sumnjive" recenzije koje se odjednom masovno nabijaju. Tu i tamo mu nabit koju jedinicu uz napomenu "losa hrana" ili "skupo" i bit ce dovoljno za srusit ispod 4.0, da ni jedan furest ne ude unutra :up:

A pod recenziju bi islo i da niti jedan navijac drugih klubova osim Hajduka nije pozeljan, i to na engleskom napisat, pa da vidimo :yum:
  • Bratula
    11
    Nek mi netko pošalje kako se zove restoran.
    Našao
  • veselko tenžera
    5k
    ... većina njihovih navijača u ovom restoranu djelovala je napeto i kao da imaju kognitivne probleme i teško im je kontrolirati svoje emocije.

:smile:
  • NVKOD
    6.2k
    Hajduk ima napadački tandem iz snova! Livaja i Rebić su 2013. zajedno igrali Football Manager

Koji idiotski članak majke mi. Igrao sam i ja s Petkovićem LoL pa nismo osvojili nikakvu titulu..
  • ZgDLions
    1.2k
    Kak se zove ta špajza da ne trazim uokolo?
    Evo jedna prigodna za njih
    FEE8-B18-A-88-F1-44-CC-99-D6-DAF7-FA5-BDD93.jpg
  • Crni86
    13.6k
    Naslov: PROCURILA PRVA POSTAVA DINAMA ZA VECERAS

tekst:
    Realno, nema previše nepoznanica oko sastava Dinama za večerašnju utakmicu, Kovačević je na pripremama formirao glavninu momčadi pa je pitanje tko će zaigrati u prvih 11 vezano uz taktičke detalje koje je trener Modrih zamislio.
    Dinamo bi u novoj sezoni trebao igrati u formaciji 4-3-3 te je shodno tome očekivani sastav za susret protiv Osijeka:
    Nevistić - Valinčić (Pierre-Gabriel), Dominguez, McKenna, Vinlof - Ljubičić, Mišić, Villar - Lisica (Stojković), Beljo, Vidović
    Tek su dvije moguće dileme za Kovačevića uoči susreta s Osijekom - na poziciji desnog beka mora odlučiti hoće li od prve minute krenuti Valinčić ili Pierre-Gabriel te na desnom krilu bira između Lisice i Stojkovića.

Tportal postaje jedan od najodvratnijih medija polako. Procurila = Nagađamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.