• Izet Hajrović
    6.2k
    Supersub, savršena uloga za njega, uvijek je tako bilo.
  • Mlađi referent
    13.9k
    Koliko ovaj važnih golova može zabit? Strašno :fire: :clap:
  • Crni86
    14.4k
    Bio sam mozda pregrub za njega i govorio da je ssmo za treceg napadaca. Meni je kule izgledao danas kao prosle sezone na pocetku - nabrijan, kao da je mandzo obuko opet kopacke. E takav kulen ima puno toga za rec u dinamu.

Kak je kolega reko - najbolji moguci supersub. Ne bi me cudilo da opet skupi 15+ golova.
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Bravo kralju, to je onaj Kule kojeg svi zelimo vidjeti. Koliko god dobije ,nabrijan i ko švicarac tocan kad treba ,ajmo Kule
  • Crusades
    18.2k
    Nikad ga ne bi prodao, on Dinamu znači puno više od nekog maksimuma koji bi mogli dobit za njega.
  • Filip Međimurje
    542
    Kule je kao u NBA najbolji 6. igrač. Mislim da on treba biti uvijek u Dinamu i da je za zadnjih 30 minuta najbolji napadač ikad. Protivnička obrana se umori, a on nabrijan kao terijer trči i trči i trči i konačno, zabija! Bravo Kule!
  • Kumerle
    1.3k
    Bez puno riječi... kao i prošle godine na svaki tvoj od 20ak golova...

KULE, KULE, KULE!
  • Bernard
    879
    Naš Pipo Inzaghi.. Još fali gol guzicom i trepavicom.
    Koliko god šlampavo izgledao čovjek zna se naći u prilici jbg ima nos za to. Trpaj Kule ne vadi
  • miro
    7.3k
    Kule, what a guy :wink:
  • Mladi Starac
    388
    TRPAJ KULE!! Bravo!!
  • Marc
    528
    Svaki njegov gol je je*anje nas na zoni sto ga pljujemo.. drago mi je zbog njega :smile:
  • Dinamo Sector
    23
    Kule je ipak Kule.,bravo mladicu :ok:
  • rokikaciga
    4.9k
    Sjedim na kavi danas ujutro sa gospodinom Kovacevicem i kaze on meni

"Ni Zvone ni ja ne bi dali Kuleta za 10 Batistuta. Jebote Batistuta."

viber_slika_2025-03-23_16-49-47-380-1.jpg
  • Dinaminjo
    1.6k

U ovim godinama..
  • Klenx
    8.5k
    U sezonama 23/24 i 24/25 u svim natjecanjima Kule je zabio 34 gola za Dinamo.
    Marko Livaja je zabio 33 za Hajduk.

I ne, nije poanta toga broja da je slučajno bolji igrač od Livaje, već u tome koliko podcjenjujemo ono što napadač zapravo mora raditi: zabijati golove.
    Godinama je Dinamov stil igre bio “rob” Petkovića, načina kako je on igrao kada je bio u formi te toga što kada njega nije bilo drugi (kao Kule prošle sezone) su ga glumili. Odnosno pokušavali glumiti, a to nije baš izvedivo.
    Vjerujem da sada kada se oslobodimo stila igre u kojem računamo na “Petkovića” će Kule još i više prodisati. Jer jednostavno nije duel igrač, mantinela.

Zabiti 34 puta, bez obzira na stil igre, je nešto što se mora cijeniti. Ne govorimo o tri gola s klupe, nego o konstantnoj realizaciji kroz sezone. Možemo diskutirati o stilu, o estetskom dojmu, o tome kako tko izgleda na terenu, ali brojke ne lažu. I kad netko zabije više od svih, možda bi prvi impuls trebao biti poštovanje, a ne omalovažavanje.

Mi Kuleta možemo prodati za 4-5 milja.
    Ali ne možemo dovesti tako zahvalnu opciju koja ne računa da će stalno igrati već ga balansiramo između prvotimca i rotacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet