• NitkoBitan
    28.7k
    Nije valjda pukla granaPacho

post-14251-Eddie-Murphy-I-see-what-you-di-PAQX.jpg
  • Kermit
    601
    Igrao je pol prošle sezone sa strganim ramenom, tak da nema brige.
  • Marley
    4.5k
    ma ne mogu ti ja bas te ozljede njihove... Vi ste svi malo surovi po tom pitanju haha.
    Ali dajte mi malo kredita da dramim, pa zensko sam, moram.
    Svejedno, nadam se da ipak nije lom, dragi nas decec :blush:
  • Jaro
    10.5k
    top je izgledao s tom ozljedom...
  • Mr Anderson
    12.8k
    Dobro je, nije pukla.
  • BBBaranja
    3.8k

Nisam išao spavati zbog ovoga..
  • Ivdzo11
    7.7k
    U prvim minutama četvrtka, nakon ponoći, saznali smo dobre vijesti iz ljubljanske bolnice. Sandru Kulenoviću nije pukla kost na ruci!

Nakon pretrage na rentgenu nije ustanovljeno nikakvo puknuće, te napadač neće izbivati s terena duže vremena.
  • NVKOD
    5.7k
    "Na utakmici odigranoj jučer, naš napadač Sandro Kulenović zadobio je udarac u područje ručnog zgloba (radiokarpalni zglob). Nakon detaljne medicinske obrade, uključujući RTG snimanje, utvrđena je jača kontuzija kosti. Radi preciznije dijagnostike i isključivanja eventualne manje frakture, kontrolno snimanje ponovit će se kroz nekoliko dana, s obzirom na to da kod ovakvih ozljeda ponekad treba vremena da se eventualne promjene na kosti uoče. Sandro će u narednom razdoblju biti pod nadzorom našeg medicinskog tima i ovisno o daljnjim nalazima, bit će donesena odluka o povratku u puni trenažni proces.", izvijestili su u četvrtak ujutro iz Dinama. Iz tog se izvještaja može iščitati da će Kulenović morati obaviti još jednu kontrolu da bi se lom ruke potpuno isključio, ali i da će dotad biti izvan stroja. Premda, poznavajuću Kulenovića, ne bismo se čudili da sam inzistira na treningu i nastupu u zadnjoj utakmici u Sloveniji, u subotu protiv Primorja. No, to ipak nije izgledno, a koliko će dugo biti izvan terena trenutno je teško reći.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Jebomepas da je nekima mrsko kaj nije puklo.

Već sam vidio komentare koliko traje oporavak od loma kosti i da je to sreća u nesreći.
  • NKDZ86
    4.5k
    Kule mi smo uz tebe, znaj da nema predaje!
  • Marley
    4.5k
    Jebomepas da je nekima mrsko kaj nije puklo.Mali Zeus

Boze sacuvaj, ne znam sto drugo uopce reci na to.
  • Tom Hanks
    3.9k
    Bilo je toga već i ovdje ako se ne varam
    Neke stvari je teško prihvatit jbg :smile:
  • Mali Zeus
    18.4k
    ↪Mali Zeus Bilo je toga već i ovdje ako se ne varamTom Hanks

Na ovo mjesto sam i mislio. :)
  • Kermit
    601
    Kermit top je izgledao s tom ozljedom...Jaro

Bio je naš najbolji strijelac.

Možeš ga voljeti ili ne, ali brojke su brojke.

Svim hejterima, pogledajte njegov podcast, poslušajte kaj dečko ima za reći.

Kule brz oporavak, nadam se da ce kontrolni RTG biti dobar.
  • Jaro
    10.5k
    pa dok je bio ozljedjen je bio u banani, golove (vecinu) je zabio dok je bio zdrav...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.