• Mali Zeus
    18.4k
    Što je fascinantno zapravo.
  • Ivdzo11
    7.7k
    Dinamo je u četvrtak odradio prijepodnevni trening, a na njemu je bio i - Sandro Kulenović. Unatoč kontuziji ruke, unatoč tome što su iz Dinama najavili da ga čeka još jedna kontrola i rentgen te liječnički nadzor do odluke kad će opet u trenažni proces, Dinamov napadač ne želi niti čuti za poštedu. Želi trenirati, ne gubiti treninge, ne bismo se čudili da Kulenovićevo veliko srce i želja prevladaju i u subotu pa on ipak istrči protiv Primorja iz Ajdovščine u zadnjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji.

Svaka cast Kule, nisi neka klasa, ali svojim zalaganjem i trudom zaslužuješ apsolutno poštovanje
  • Mali Zeus
    18.4k
    Kule u treningu Zona u depresiji.
  • Dino
    4k
    Nadam se da suigraci gledaju i uce kak se cijeni Dinamo.
  • Marley
    4.5k
    Sorry sto vam kvarim musko odusevljenje :grimace:
    Ali meni je ovo suludo. Igrac sam donosi odluku jel trenira ili ne? Unatoc lijecnickoj preporuci? Pa nije to da je imao virozu pa nek trenira ovisno o tome kako se osjeca.
    Evo gledam fotke i samo se zivciram, Kule znamo da imas najvece srce, ali daj budi pametan :roll:
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Znam da Red Bull nije popularan, ali u slucaju Kulenovica mi na pamet pada Yussuf Poulsen koji je s njima krenuo iz nizih liga i kad vise kvalitetom nije bio za prvu opciju oni su ga svejedno zadrzali jer je svojim ponasanjem i primjerom bio bitan faktor.
  • Dino
    4k

Pretpostavljam da nije tolko riskantno stanje jer bi mu vjerojatno u protivnom zabranili trening, ono u slucaju da od treninga ima vise stete nego benefita. Barem se nadam jer jedno je biti srcan, a drugo tvrdoglav, ali vjerujem da je odluka sigurna.
  • rokikaciga
    2.8k
    Ma nije kontuzija nista strasno. Ako mu dobro zastite tu ruku nece mu nista biti na treningu. Ne idu niti suigraci kopackom na ruku :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.