• Marley
    4.7k
    pa ovih dana nitko jer trenutna statistika koju je Zagi napisao, ne dozvoljava :grin:
    Ali tvrdilo se ovdje i previse puta, zadnje sad na pripremama. Ne samo da nije dovoljno dobar za drugu spicu, nego da "takav panj nema ni sto radit u Dinamu opcenito", otprilike :grin:

Kako god, samo neka on nastavi ovako. Dobar start puno znaci.
    Svaki gol me jako veseli, ali kad je Sandro strijelac, urlam kao nenormalna i opasno je stajat ispred mene.
    Jer poseban gust mi je kad krene ovima oko kojih se najvise lome koplja :cool:
  • Kumerle
    1.1k
    I opet gol i opet... Kule, Kule, Kule!
  • Dinamo-SB
    513
    Kule kao Kule gleda se iz krive perspektive konstantno jer je prosle sezone bio prva spica zbog ozljede Petka i nesposobnosti Marica koji nije ni treceg napadaca doveo prvu polusezonu.Postujem sto nije kmečao nikad sto ga mediji napadaju i davao izjave na podcastu kako je on 2.spica i da je preuzeo igrom slucaja kormilo napada te ga je jos i zdravlje patilo to vrijeme. Istrpio je to kao muskarac i evo ga opet u njegovoj idealnoj funkciji gdje briljira.
    Kule je idealna 2. spica kao sto je to bilo u sezoni 23/24 tako ce biti i sada. Ocekujem 10+ njegovih golova ove sezone i vaznu ulogu. Bravo Kule!
  • San Lorenzo
    20.8k

Pa samo u prva četiri kola je imao 5 golova, u LP 3 gola...praktički cijelu polusezonu bio jedina špica i igrao svaka tri dana hnl/LP/kup, normalno da je s vremenom riknuo i ušao u krizu.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    I bio je konkretno ozlijeđen, kao i Neva...ali oni nemaju olakotne okolnosti
  • Hebimir Strašni
    142
    Mislim da bu Kule do jeseni digo sidro (ak ga naši puste)...još gol dva i ode on.
  • NVKOD
    6.4k
    Kule vs Beljo vs Kanga diskusija po 187. put:

Ah-Shit-Here-We-Go-Again.jpg
  • CastAway1986
    3.8k
    Kule ima dva gola u prva dva kola kao zamjena i ti izvlacis neke gluposti kao kako je igrao dok je bio prva špica? Vama pojedincima stvarno nema pomoći
  • vlatkomarkovic
    1.8k
    Možemo mi svi srati i gledati i pizditi na njega radi nekih stvari. Može nam biti simpatičan. Ali statistika je jasna svima, i navijačima, i novinarima, i klubu i njemu samom da Kule ima i vise nego dovoljno dobre brojke da bude druga špica Dinama i da uleti kao prva u slučaju ozlijede, umora ili pada forme Belje. Jebiga, voljeli ga ili ne to je fakt.
  • Paggini
    63.3k
    Ova napadačka konstelacija se zasad čini jako, jako dobrom.

Fokus i pritisak navijača je na Belji, koji to i želi. A isto tako, Beljo u tih 60ak minuta jebački umori obrambene i Osijeka i Vukovara kretnjama i hrvanjem.

I onda uđe Kule, koji je rasterećen od pritiska navijača (dapače, skandiralo mu se) i puno lakse se krece u napadu kad je svjez i spreman, a ovi vidno izmoreni.

Meni to dobro izgleda, obojica su se našli u svojim ulogama i solidan je to zalog za ovu sezonu
  • chago13
    226
    Potez jučerašnjeg dana, pokušaj škarica Kulenovića :smile:
  • Dinaminjo
    1.6k
    Ova uloga mu savrseno lezi

Ulazi kad nasa sirina klupe stvara pritisak i sanse, a istovremeno pada koncentracija protivnickim obranama.

Tu njegovo pozicioniranje dolazi do izrazaja
  • Droljo
    20.2k
    Kule uspješno pogodio dva prazna gola sa pola metra a ovod se pada u nesvjest jebote.
  • Krizy
    59.7k
    Kažeš Inzaghi je k od igrača :cool:
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Ne znam, svida mi se kretanje, pracenje linije, izbjegavanje zaleda, pa i agresivnost koja je izostajala prosle sezone u drugom dijelu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet