• Blueshadow86
    3.8k
    Brodić nam je bio skup,s viškom kilograma,treći napadač...pa nismo zamjenu uspjeli naći. I kasnije doveli smo Kangu koji je meni osobno okej,ali nismo nikakav spektakl dobili,a iskrcali smo dosta novca za njega,a s Brodicem bi imali puno više za manje novca.Dinamo-SB

Slažem se s tobom.
    Iskreno, Brodić mi nije bio ništa posebno i ok mi je bila njegova prodaja. Ali, nadao sam se da će doći bolji napadač od njega, a kad ono... iz ove sadašnje perspektive je to, po meni, bio promašaj. Ali tko je mogao znati... jebiga.
    Malo smo sada skrenuli s teme. :smile:
  • Jaro
    10.6k
    Bulat je samo jos jedan u nizu svilenih veznjaka kakvih imamo na kamione. Jedino, eto, kako ce otic Sucic i valjda Baturina - dok se ne nadje bolji, treba ostati...
  • Kruno
    990
    Bulata treba ostaviti da bude zamjenski igrac.
  • Crni86
    13.5k
    sa 500/600k svakako ne.
  • De Oliveira
    1.6k
    Za mene jako los alibi igrac koji ima jedino slobodnjak. Nadam se da ga vise necemo gledati u Dinamovom dresu
  • rokikaciga
    3.6k
    Dobar je na FM kao segundo Volante. Uvijek ga prodam za 3-4m eura. Da se javim Zeki kao manager engleskog tipa?
  • Fan
    1.3k
    Postoje li ikakve informacije što je s njim? Ima kakve šanse da bude prodan? Čovjek ima ugovor do 2028.....
  • Crni86
    13.5k
    bila je info da je rubu transfera na istok
  • Fan
    1.3k
    Pitanje je jesmo li uopće išta dobili za njega, ali bitno da nije bio prisilni raskid (samo zato jer je imao malu plaću)
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.