• Ritam Ulice
    1.2k
    nadam se da je tako
  • Noel
    14.2k
    Mali bi ga je pojeo 1 na 1. Onog drugog je žena uspjela nokautirat bez udarca.
  • Droljo
    19.9k
    Ma i bolje da stari nije reagirao. Kolki je da ga je jednom stresao ubio bi ga vjerojatno. A i ne treba ako se može proći bez. Nikad ne znaš sa leđa ko može doletit i šta ja znam. Pogotovo ako si sam. Da su dva pa da možeš leđa o leđa ili neki zid ajde... Nije to zajebancija kad si sa obitelji i da padneš a nema ih tko zaštitit više.
  • Ritam Ulice
    1.2k
    ma išli bi ovi đaneri 2 na 1. bolje da je smirio sve.
  • Slepicka
    287
    nakon Thompsonovog koncerta po NZG-u i šire puno njihovih naljepnica na banderama i našim kutijama, osobno ih poskidao nekoliko, primjetih i da je vjerojatno bbb mladja kvartovska ekipa odradila ostatak skidanja..vjerojatno ih ima jos, iskreno.me cudi da nisu dirali i nase grafite po Novom Zagrebu, ocekivao sam to od tih bolesnika, bez obzira na navijacke kodekse
  • Mr Anderson
    13.2k

Jao, sunce mamino retardirano, vidi ga kako skakuće. Tako bi dobio direkt u surlu, ni šmrkat ne bi mogao više.

Edit: I stari je glup, u takvom mjestu vodi klinca u Dinamovom dresu, mogao je to očekivati. Kad je već došlo do toga nije smio dat da ga skinu pa makar batina dobio.
  • NKDZ86
    5k
    Na kraju videa je klinac bez majice, a ovaj heroj kaže neću ti vratit majicu
  • Ritam Ulice
    1.2k
    onda je stari tu ipak najveći heroj
  • Sajla
    11.6k
    nakon onoga u Vodicama kod zadnjeg derbija (btw. zna li se je li se čovjek oporavio?), zbilja nema smisla dovoditi se u ovakve situacije. stari je pametno postupio što nije roknuo ovog piceka, bar djelomično kompenzira to što je malom uopće dao da obuče tu majicu. mali Štefek ima cojones, ali za sve postoji vrijeme i mjesto.
    s obzirom da je video toliko popularan, a novinari prate zonu, pitam se samo kako to da nema članaka? sad im ne trebaju klikovi? s jedne strane mi je drago da nema lešinarenja i htio bih da se o ovakvim stvarima ne piše, ali kad znam da bi jedva dočekali da je situacija obrnuta jer su to već radili...
  • Pacho
    3.1k
    Jel zna netko ime kafica?

Screenshot-20250731-095629-Gallery.jpg

Screenshot-20250731-095616-Gallery.jpg

Ogledni primjer retardiranog tovara vulgaris s mentalnim poteskocama. Glavurda se iskrivila od speeda, 20 godina cuclanja fritula i frustracija.
  • prefontaine
    3.1k
    hahah Stjepan, uno di noi!
  • Kumerle
    916
    Ovo je samo podsjetnik da ne treba se kurčit po tuđem teritoriju, a pogotovo poslije ić svađat i prepirat još. Tko zna koliko je ovo trajalo prije nego je snimanje počelo.

Istu bih stvar osobno napravio da u mom kvartu dođe netko u bilo kojoj majici suparničke navijačke skupine ili kluba, možda i agresivnije.
  • Noel
    14.2k
    Mali Štef ko Varela, može odma u prvu ekipu.
  • ElDorado
    5.1k
    Štef ga je htio potegnuti hahaha. Lik počeo cupkati ko Ali, da ga je depsa potegnuo ne bi se tri dana digao.
  • Pacho
    3.1k
    Jel zna netko ime kafica ili bar mikrolokaciju?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.