• Dr Hofmann
    3.6k
    Nema zajebancije s Cali kartelom

@Pacho Uh gadna scena...Još Chepe kao da mu kažu lokalni tovari: ,,Alo purgeru, biće problema ovdi". I onda...
  • Pacho
    3.1k

B28E8F72D84A4C3D870772A0CBF2C38DD3EA02CC

GOAT scena realno. A dominikanci i jesu najvece seljacine latino svijeta pa pase usporedba s magaradi
  • Pacho
    3.1k
    Sa 4.8 na 4.4 za sat i pol. Treba samo tako nastaviti.
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Travanj 1997., tjedan dana nakon naše pobjede u školjki, lagana šetnja u dresu Viduke po rivi u Trogiru...malo su me čudno gledali, rekel bi onaj infljuencer, kak prvaka :grin:

Nepametno, al jbg, bilo je jače od mene, moral sam
    :cool:
  • skener
    5.4k
    kaže jedna recenzija

Umjesto traženog servirane fritule kao i svake godine.
  • rioda
    9.4k
    Google je prepun informacija, pa se nadje ime vlasnika, a trazenjem osobe s istim imenom na fejsu vrlo lako dodjemo do profila cija se faca poklapa s facom tipa u bijeloj majici.Infinity

Tip se zove kao onaj kauč za more
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Hahahahahaha kakvi legendarni komentari:

“Vlasnik je navukao kostim jazavca i počeo se derati na starijeg gospodina koji je došao kao gost ostaviti novce u njegovom lokalu.
    Na kraju sam se samo ustao, otišao u wc, posrao se I nisam pustio vodu.”

“ Vlasnik užasno nervozan i ide mu pjena na usta. Umjesto traženog servirane fritule kao i svake godine.”

“ LGBT friendly place, owner open for ad hoc relations”

:lol: :lol: :lol:
  • San Lorenzo
    20.4k
    može se i tu poslat, nema na njoj ne znan šta posebno.

https://streamable.com/jdcy79
    don

Hahaha, kao se fraer u sekundi prešaltao u boksački gard, ovo je nešto najgluplje što sam vidio u posljednjih par mjeseci :rofl:
  • bongo
    1.2k
    Madrac na napuhavanje iliti vlasnik ugostiteljskog objekta nazvanog po godini oslobođenja njegovih predaka voli red label sa pepsijem i mrzi pandure :rofl:
  • plavi72
    1.6k
    Mali u desnoj ruci drži crnu majicu,volio bih da je nije izgubio...
  • Pacho
    3.1k
    Udarajte i da ste cekali preko sat vremena ako ostavljate review
  • badjibadara
    6.8k
    Hahaha, kao se fraer u sekundi prešaltao u boksački gard, ovo je nešto najgluplje što sam vidio u posljednjih par mjeseci :rofl:San Lorenzo

Ali kako laze da u Zg dobije batine zato sto je dalmatinac, stoka lazljiva primitivna.
  • crophantom
    1.2k
    a najbliže Zagrebu sto je bio je kad je tablu vidio kod spajanja na autoput.
    Ako je taj bio na fakultetu trebamo zatvoriti te ustanove.
  • purger39
    79
    Brale, Šime i ja ae sami, ae, a tri purgera od 120 kila , ae, na teraci... Šime opalija ednog, ae ja drugog... Treći ridikul pobiga... Šime skinija retaja ća se paladumija ae pa ćemo je paliti na Ziru... Aeeee....
    I onda je izašao video.... :lol:

Bravo za starog kaj je smirio situaciju, a Štefek ima cojones.... :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.