• nwankwo646
    654
    Kad bi igrice bile toliki problem zakasnio bi 3 sata, a ne 3 minute na sastanak. Radi se o smiješno kratkom kašnjenju. Ko od vas nije nikada zakasnio na neki sastanak ili igrao igrice do dugo u noć nek prvi baci kamenDioniz Beljo

Ne znam, nije li općepoznato da je dug san jedan od najbitnijih faktora za oporavak sportaša??? Meni kao roditelju su na sastanku u klubu to bezbroj puta ponovili za moje dite...
  • Šteco
    1.1k
    Htio sam da bude baš po redu kojim je Bruno govorio pa sam umjesto izreži, stisnuo kopiraj.Dioniz Beljo

Pa to ti je napisao, krivo si kopirao pamfletić.
  • mrgud
    490
    Moram priznati da me šetko iznenadio da je sve uspio zapamtiti da izdiktira kaj mu je tatta rekao da kaže.Mislio sam da će u jednom trenutku izvaditi papirić da se podsjeti kaj sve mora reči
  • Paggini
    61.4k
    izdiktira kaj mu je tatta rekao da kažemrgud

Uvlačenje mamića u ovu priču nema stvarno potrebe. Petković i glava se ne podnose još od sukoba s Livijem na treningu, Petković je debil ali nije nečiji debil pa nema potrebe da mu se i to još nabacuje uz sve ovo što je zaslužio da mu se sere
  • Dzoni
    1.7k

Ova izjava je u rangu one kad je netko napisao "kognitivna sofisticiranost"
  • nwankwo646
    654
    Jednom prilikom prošle godine, na dječjem turniru, sam bio stol do Ive i majke joj iliti Brunove punice. Već tada sam reka da mu sigurno nije lako u životu trpiti jednu, a pogotovo drugu - punicu (poseban užas). Zbog toga imam dosta razumijevanja za njega, čak i nakon intervjua jučer, virujte mi na rič.
  • Dr Hofmann
    3.5k
    Dioniz Beljo; prvi post: ,,To me podsjeća na Caktaševu i Jakobušićevu aferu 2020."

Na Sjeveru baš često pričamo o tome, evo baš nedavno smo imali prisjećanje na taj nemili događaj. Majko mila već je svima jasno, za moj život sad je kasnooo.
  • Common Sense
    1.2k
    Ja sam s Ivom Šarić išao u srednju školu, majka joj je već tada bila jako iritantna, mogu mislit kako je sada.
  • Big Daddy
    1.6k
    Znas kak se kaze, ne ocijenjuj ljude po prvom nego po zadnjem sastanku. Pokazao je koliko ga ustvari zaboli za Dinamo.
  • barbax
    431
    Dioniz Beljo; prvi post: ,,To me podsjeća na Caktaševu i Jakobušićevu aferu 2020."Dr Hofmann

haha.
    Jel to jedan od onih 55% tovara koji su po anketama na raznim portalima izglasali da više vjeruju Petkoviću?

Kako njih jebe taj Zvone Boban. Znoje se svaki dan dok mu traže najmanju manu ili grešku da se mogu istrest govnima po njemu. Ali teško mu je išta naći pa su potpuno izluđeni. Oni bi najradije da je Zvone novi Zdravko pa da opet mogu imati alibi za svoju vječnu trulež.
  • Ali
    2.7k
    Bruno je ostao svoj. Takav je bio i na terenu. Davno je netko rekao da je imao drugaciju glavu igrao bi u Barci.
    I onda ga ili obozavas gledati na terenu ili ti je muka od njega.
    Ja spadam u one prve i stoga ću žaliti da Zvone njje imao više takta sa Brunom i zadržao ga. Iako mislim da je prvi dan kad je krocio kao djelatnik Zvone odlucio pomesti sve ali bas sve od prije. Sto je legitimno jer si kak bi u beli rekli "na štihu" , ali mislim da nije mudro. Da u prvi olan ocjene treba uzeti kao novi šef igračke kvalitete a potom sve ostalo. Tretirati igrače koji su izgradili neko ime kroz klupski nogomet ili repku (Petko i Pjaca) kao juniore koji ulaze u seniorski nogomet (moras se dokazat pa cemo razgovarati nakin tri mjeseca) nije korektno.
    Trebas biti iskreniji , bolje da odmah kazes, decki niste u planu i ćao, svak na svoju stranu. Što je i bilo u konačnici , nema potrebe za umotavanjem u celofan i alibi trazenja razloga za rezove.

Posebno jer za sada u ovih 30-40 koji su danas pod ugovorom ja nevidjeh dostojne zamjene konkretno ovoj dvojici.

Mene je kad smo kod Brune ta njegova dosljednost kuoila, osobito kad je rekao, nebih orihvatio Hajduk radi svih onih koji su kupili njegov dres sa dinamovim grbom.

I jos jedan detalj, vezano za proglase oko sudaca, memojte da preuzmemo običaj kmečanja od udruge NH...
  • Hrc-Vg
    855
    Vidim da Brunin PR smatra navijače Dinama jednako glupim kao i njihov klijent…Koji proser od posta…
  • Droljo
    19.7k

Čemu to frende? Dinamo je od brune napravio multi milijunaša. Imaj malo takta pa prešuti neke stvari. Odi u jebenu tursku i zarađuj. Pusti nas na miru. Da si htio igrati dalje u dinamu mogao si. Treba mu popljugat ili ga molit? Ajd nemoj me jebat sa glupostima...
  • Gemišt86
    83

Petko je doslovce trebao biti lice s naslovnice u novim planovima, Pjaca je trebao biti odlicna rotacijska opcija, sto bi realno bilo top, a Petko bi također otisao dolje samo da ga ovi mogu platit, a ne mogu niti blizu, zato je taj razgovor brzo i zavrsio. Lako je busat se u prsa kad ponuda nije na stolu i ne moze bit na stolu, nakon ovog podcasta sam poprilicno siguran da stigne dovoljno dobra ponuda da bi frendači Marko i Bruno skupa bolikurčili po rivi.
    A jesu li dostojne zamjene to cemo vidjet za godinu-dvije, kada se iskristalizira za neke igrače jel jesu ili nisu i koliko su, isto kako se tom istom Bruni spasila karijera, kao i npr Orši
  • scooniepenn
    5.3k

S tom razlikom da se Orša nikad ne bi na ovakav način istovario po Dinamu. Ne vidim scenarij u kojem će Orša na ovakav način srati po bivšim suigračima, djelatniku što je Dabac, i u krajnju ruku destabilizirati dojučerašnji klub u koji se kleo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.