• E46
    1.7k
    Jel to petko stvarno igrao League of Legends noc prije sastanka sa Bobanom? Ovo je vrh ako je istina
  • rokikaciga
    3.5k
    Je

.......

Malo mi se sleglo od jucer. Hvala Bruni kao nogometasu, ostat ce mi kao jedan od najdrazih nogometasa u plavom dresu al ovo jucer je bilo dno dna i pokazatelj manjka inteligencije. Vecina toga stvarno je istina ali je decko glup.
  • Crni86
    13.3k
    Cak i davorin olivari kontra petkovica

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/petkovicev-intervju-pokrenuo-lavinu-i-otkrio-podjele-u-dinamu-15608436

Može se stoga zaključiti da je Bobanova komunikacija prema javnosti u vezi Petkovića bila gospodska, dok Petkovićeva prema njemu to definitivno nije bila. Kao što po nama definitivno nije bilo u redu da je bivši Dinamov napadač u pokušaju diskreditacije predsjednika Uprave u priču "uglazbio" neke druge ljude, Luku Stojkovića, Darija Dabca, Marka Pjacu...

Kad bi se iznosili u javnost neslužbeni razgovori, rečenice koje su izgovorene u raznim okolnostima, onda bi to, vjerujte, bio pravi cirkus. Zavirivanje u svaku neslužbenu rečenicu, na temelju istih donositi osude bez suda i dokaza, nalikuje na mamurluk nakon lošeg pića i na sitne sate razbora i pameti.

Petković je svojim istupom verbalni obračun s Bobanom pretvorio u atak na klub. Možda mu to nije bila namjera, ali ispalo je kao destabilizacija Dinama. Petković je, za razliku od dana kad je odijevao dres Modrih, zabio puno autogolova u svom intervjuu, izravno je udario ne samo na Bobana, već i na - Dinamo.
  • Keyser Soze
    15.1k
    Od medija sam danas i narednih dana očekivao veliki udar po Dinamu i mogu reći da sam ugodno iznenađen. Izgleda mi da ljudi nisu pali pod Petkovićevo prenamaganje.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Vidio sam da su svi dnevnici stavili u prilog, ali nitko nije davao svoje popratne komentare što je dobro.
  • rokikaciga
    3.5k
    Odigrao sam termin nakon posla (ne znam kak smo se skupili a godisnji su) danas i veli mi jedan analiticar da je Bruno ispao tezi debil zbog podcasta.
  • Crni86
    13.3k
    ja sam jako ugodno iznenaden sa brojem kvalitetnih tekstova…
  • rokikaciga
    3.5k
    Bruno heroj a ne zlocinac. Pao na granatu da ujedini Dinamo...protiv sebe samog!!

(Sarkazam ako netko ne shvaca)
  • Paggini
    61.4k
    Vidim Zvonin PR kult radi punom parom, a Petkovića koji je dao sve Dinamu, osim dolaženja na vrijeme na treninge, prestanka pušenja, treniranja, slušanja doktora kod liječenja, prestanka igranja LOLa i online šaha, prestanka mijenjanja trenera, se razvlači!!!
  • ElDorado
    5.1k
    Mislim da je lik pogazio neki nepisani kodeks ponašanja u svijetu nogometa tak da njegove nebuloze o povratku u repku su sad potpuno betonirane. I ta izjava da ce se kroz igre u kebabu vratit u repku pokazuju njegovu pomaknutu narcisoidnu sliku realnosti.
  • IceMan
    3.3k
    Ja vjerujem, nakon što sam pogledao sad cijeli podcast, vjerujem da je Boban možda i testirao Petka na tom razgovoru.

Kad je vidio da bi on opet ovo il ono, pametovao… shvatio je da je najbolje platit 500k i svaki na svoju stranu.

Boban je inteligencija, pa neće valjda još godinu trpit tu kojekakva sranja od onoga za kog zna da je itekako spreman mu isporučit ga.

A Petko ko Petko… nije me baš nešto iznenadio, osim što je uvukao u sve ovo i dojučerašnje sugirače i prijatelje.

I dalje 100% uz Bobana, kao što rekoh, dečki pa niste valjda mislili da nakon onog prošlogodišnjeg debakla neće moći bez posljedica?
  • đole
    423
    Jučer je između ostalog izjavio i da ovaj nastup neće promijeniti mišljenje ljudi o njemu, odnosno onaj tko ga voli voljet će ga i dalje, onaj kome nije drag neće mu bit drag i dalje. Oh, kako si se samo prevario “kapetane”.
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    odnosno onaj tko ga voli voljet će ga i dalje, onaj kome nije drag neće mi bit dragđole

Onaj tko ga je volio je mogao, poput mene, promijeniti mišljenje o njemu nakon Trga i proslave i ovaj podcast ga ne bi iznenadio niti bi mu utjecalo na mišljenje. Sretno mu bilo u turskom gigantu iz druge lige, široko mu polje.

Imamo mi dvadesetak igrača trenutno koji više zaslužuju našu ljubav i podršku nego bivši nogometaš Dinama.
  • Jurki
    18.7k
    Mene muci kaj je metla pomela Pjacu a ne Hoxhu i to mi govori da ima nekaj iza kulisa.Ali

Kaj treba opet ponavljati tu pricu?
    Objasnjeno i pojasnjeno milijun puta.
    Da je odigral jos samo minutu ove godine automatski bi mu bio produzen ugovor za jos godinu dana.
    Ti si siguran da Pjaca moze odigrati minimalno ovak dobru sezonu kao proslu koja nije bila wau?
    I za to mu dati sveukupno 2,4 mil eura?
    Trazeno je od njega da makne tu klauzulu po istim uvjetima kao do sad i da se za godinu dana sjedne i vidi kaj dalje.
    Pjaca na to nije pristal i tjt.
    Za Hoxhu bumo vidli kaj bude.. prijelazni rok traje jos mjesec dana.
    Mozda ode, mozda ga Kova hoce u sastavu. Te isto tak mozemo sami sebi postaviti pitanje.. mozda Hoxhi nije odgovaral ovakav penzionerski nogomet, u repki je vecinom dobar.. pa moze i to biti.
  • E46
    1.7k
    ni lola ne zna igrat kako spada. 30ta minuta 180 creep score, sramota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.