• shameless86
    440
    procitao sam do djela gdje je kasnio prvi dan na posao pola sata..aj bok
  • Pacho
    2.8k

Sta nije nedavno raspalio po vodstvu Milana? Ako cemo biti konzistentni, jel to znaci da ne voli Milan i da ga destabilizira?
  • NKDZ86
    4.9k
    ne pušimo mi te fore .
    navijače ne možeš lagat ni farbat, poslušaj si ovo i odjavi se:
    https://www.facebook.com/203805860234960/videos/345538696282457/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

ps. još imaš nick dioniz beljo- od igrača koji je došao kao zamjena petku, haha, proziran si čovječe
  • Droljo
    19.6k

Mislim da nije tebe išlo...
  • Paggini
    61.2k
    Najdraži su mi ovi koji napomenu da imaju godišnju za SD prije upisa :up:
  • rokikaciga
    3.4k
    ?

Odgovorio sam Dionizu
  • Bosskovitz
    18.2k
    O zapisničaru Dapcu su svi govorili kao nebitnoj osobi koja je imenovana sportskim direktorom jer jedini u klubu ima licencu, a Boban će taj posao raditi u stvarnosti. Sve prinove su se zahvaljivale Bobanu prilikom dolaska. Čemu sad napad na Brunu jer je rekao ono što svi misle?

O Stojkoviću kao jokeru s klupe se već neko vrijeme piše i priča tako da ne razumijem čemu ovakvi napadi na Petkovića. Možda mu je i napravio uslugu jer bi mogao dobiti priliku u prvih 11 da se Petka predstavi kao lažova.

Odluka o 45 dana priprema u travnju dok ne znaš ko će biti trener ili članovi stožera ili kada će ti krenuti sezona je suluda. Par dana prije službenog imenovanja Kovačevića su dolazile oprečne informacije ko će uopće biti u stožeru, ali se u travnju znalo da će pripreme trajati 45 dana.

O diktatorakom vladanju klubom dovoljno govori činjenica da je Boban samo obavijestio izvršni odbor da je raskinuo ugovor Petkoviću bez daljnje rasprave. Zašto su Marić i Zajec svaku odluku morali predstaviti na izvršnom odboru? Govorimo o klupskom tijelu koje raspravlja o svakoj odluci kluba, ali o nije moglo raspraviti o možda najkrucijalnoj odluci za bližu budućnost.

Bruno je jučer priznao da je imao ideju otići ako klub osvoji naslov. Budući da naslov nije osvojen, čemu spominjanje Tarzanovog intervjua i tumačenje istog kao da je Bruno čvrsto odlučio napustiti klub.

Mnogi slave Mišića zadnjih sati. Volio bi čuti objašnjenje Bobana što se čekalo skoro 2 mjeseca s njegovim produženjem ugovora. Možda je i on tražio izlazak... Nadam se da se nećete okrenuti i protiv njega kad opet bude curilo u obrani jer i dalje u klubu nema pravog terijera na šestici.

O zapisničaru Dapcu su svi govorili kao nebitnoj osobi koja je imenovana sportskim direktorom jer jedini u klubu ima licencu, a Boban će taj posao raditi u stvarnosti. Sve prinove su se zahvaljivale Bobanu prilikom dolaska. Čemu sad napad na Brunu jer je rekao ono što svi misle?
    Dioniz Beljo

Krivo si kopirao pamfletić od nekud pa ti se ponavlja ovaj dio.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    ja se ne nadam da ćemo se dugo družiti, nadam se da letiš već jučer
  • Pacho
    2.8k
    Boban je žestoko poderao Scaronija, s kojim je radio u Milanu dok je obnašao ulogu sportskog direktora u Rossonerima u sezoni 2019./2020.

"On je osoba koja nikad nije trebala biti u nogometu, on s nogometom nema veze. Neki ljudi se zbog svoje moći i pozicija koje su imali nikad nisu zapitali – 'je li ispravno da odem tamo?' Iako je veliki menadžer koji je imao puno uspjeha, on nema nikakve veze s Milanom", kazao je Boban za Hello Milan pa dodatno poručio:

"Nikad nisam pratio njegov život, kao što on nije pratio moj, jednom zgodom mu je Maldini rekao da sam uključen u institucije kluba, da znam kako stvari funkcioniraju. Imali smo puno toga važnog za rješavati u klubu, a na to je Scaroni rekao – 'Ok, onda mi pošalji životopis.'"

Legendarni Hrvat otkriva kako je jednom prilikom potpuno izgubio strpljenje sa Scaronijem i izbacio ga iz svog ureda:

"Rekao sam mu da od*ebe i izbacio ga iz ureda. Rekao sam mu – 'koji k*rac radiš u nogometu?' A on meni – 'zašto bih ja trebao znati što si ti radio u životu?' Rekao sam mu da je sve ok, da onda ni ja ne moram poštovati njega. Mislim da nije shvatio što govori, ali nisam se kasnije ljutio. U tom trenutku sam tako reagirao i izbacio ga iz ureda, to jasno govori što mislim o njemu", zaključio je Boban.
  • Dioniz Beljo
    5
    Krivo si kopirao pamfletić od nekud pa ti se ponavlja ovaj dio.Bosskovitz

Htio sam da bude baš po redu kojim je Bruno govorio pa sam umjesto izreži, stisnuo kopiraj.

ja se ne nadam da ćemo se dugo družiti, nadam se da letiš već jučerJos-Optimus

Diskutirajmo što je krivo napisano.
  • rokikaciga
    3.4k
    Diskutirajmo što je krivo napisano.Dioniz Beljo

Ne znam zasto ali ovo me...kako bi generacija Z rekla...triggeralo
  • NKDZ86
    4.9k
    Diskutirajmo što je krivoDioniz Beljo

bio je jedan čovjek koji je isto govorio: polemizirajte s menom, recite to nije istina ,to nije istina, rasturite me... pa nije baš dobro prošao u diskutiranju, a ni u životu poslije, ugl rasturen je bio :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.