• scooniepenn
    5.3k

S tom razlikom da se Orša nikad ne bi na ovakav način istovario po Dinamu. Ne vidim scenarij u kojem će Orša na ovakav način srati po bivšim suigračima, djelatniku što je Dabac, i u krajnju ruku destabilizirati dojučerašnji klub u koji se kleo.
  • Big Daddy
    1.6k
    Orsa bi prije sam sebi strgao nogu nego nekaj lose protiv Dinama rekao, a ne kao neki…
  • Gemišt86
    83

Apsolutno se slažem, ovdje sam više mislio naglasiti kako se sigurno za neko lijevo krilo iz Koreje ili napadača koji 600 dana nije zabio gol nije moglo rec da su jača pojačanja na papiru nego što su neki današnji dolasci. Naravno, s vremenom su ispali top pojačanja, ali da bi i neki današnji igrači ispali top jednostavno trebaju i oni dobit neko vrijeme.
  • Dioniz Beljo
    5
    Ne znam, nije li općepoznato da je dug san jedan od najbitnijih faktora za oporavak sportaša???nwankwo646

U teoriji, da. U praksi Toni Kroos mrtav hladan izjavi: "Under Hansi, several players have been dropped from the squad because they were three minutes late to a meeting. That happened a few times in Barcelona, too. They're different philosophies. Here, at Real, we would have laughed at it. Often, we didn't even know who was late - the player or the coach. It's simply a completely different mentality to not let someone play because they're five minutes late to the team meeting. Both are fine, they're just different philosophies. You could also say it's typically German."

Jedna filozofija je rezultirala s 5 Liga prvaka u 10 godina i filmskim preokretima.

Kroos, Marcelo, Messi, Dembele, Vinicius, Neymar, Bale, Griezmann... su obilježili zadnjih 10 godina nogometa, osvojili su sve što se može osvojiti na klupskom i reprezentativnom nivou pa je opće poznato da su jeli fast food, igrali igrice, izlazili, pili i pušili pa im to nije stalo na put da ostvare veličanstvene karijere na najvećoj sceni.

Igrači nisu roboti i imaju svoje mušice kao i svi ostali ljudi. Theophilei, Perišići, Modrići i slični fanatici su iznimke, a ne pravila i zato su toliko i cijenjeni. Hoće li Boban zaposliti ljude koji će 24/7 pratiti što jedu Lisica i Vinlof, igraju li igrice, do kad su u izlascima i kad idu na spavanje? Mi igrača poput Brune ne možemo dovesti i dok god je isporučivao na terenu, trebalo mu je tolerirati te mušice. Čovjek je polupokretan izašao na Poljud i okrenuo utakmicu koja nas je ostavila u igri za naslov. Što više čovjek može tražiti od njega?
  • Ali
    2.7k

Imas i ti pravo, Orsa i Petko kada su stigli su nili razina "primove" i "ozivljavanje izgubljenog sina" i uspjelo je.
    Mozda tako bude i sa ovim.

Mene muci kaj je metla pomela Pjacu a ne Hoxhu i to mi govori da ima nekaj iza kulisa.
  • rokikaciga
    3.4k
    Što više čovjek može tražiti od njega?Dioniz Beljo

Da ne unosis nemir u Dinamo 5 dana pred sezonu. Ako ga zaista toliko volis
  • Z brega sam
    40
    da ne sere u tanjur iz kojeg je jeo.
  • deda
    39.1k
    Nakon ovog sinoć da odjebe u troskoku i više nikad ne spomene ovaj klub.
  • Ali
    2.7k

Dinamo je od brune napravio multi milijunaša

A gle uvijek mozes gledati i drugačije, Dinamo je na njegovim golovima i asistencijama zgrnuo milione pa se sada mogu kurcit i spiskat 17milja na prinove, a ne ko Hajduk fektat mukte...
    A isti taj Bruno do prosle sezone nije bio najplaćeniji....
  • nwankwo646
    653
    ja od njega ne tražim ništa više od ovog šta je napravija u 7 godina, a da je, eto, iša spavat na vrime možda bi i on igra u Realu... Boban ga je u 31-oj očito tražija više, šta je i triba. edit: Bruno, u redu je da si tražija 7 dana da razmisliš i klub u tih 7 dana ne bi ništa izgubija... ali, Boban je tražija nekoga ko će odma kazati DA i to je to.
  • Ludovic IX
    9.4k
    Petkovic vise nije u dinamu. Ovime je postao persona non grata u dinamu. Zaboli me kako mu je boban rekao da odjebe. Ja volim dinamo koji svog sina i kad je loše, voliš ga i vise i radiš sve da sw to lose ne ponovi. Dinamo je obitelj a petko vise nije u obitelji. Nek se jebe. I svaki ovdje koji ga brani
  • Mislav24
    18

Ohoho, il’ po tvom ili nikako?!? Previše jednoumlja i isključivosti ovdje.

Zbogom ljudi
  • nemapredaje
    5.7k
    Sada sam pogledao podkast i ono što me najviše od svega iznenadilo je to što nisam očekivao da je Petko tako pun sebe. Lik se fakat jebeno voli.
  • ElDorado
    5.1k
    Legende legende legende daj više dosta te jebene patetike. Igrao je u Dinamu, za to bio jako dobro plaćen, vraćao je nekad fantastično, nekad bolikurčinom i ok. Kao da je besplatno poklanjao nešto. Pa eto npr Mlinka je 10 puta veća legenda pa ga se više nitko ne sjeća niti ga spominje. 2 godine nas taj lik jebe u glavu hoće-neće, da mu se-neda mu se. Dosta je bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.